Anda Baca, Anda Tak Dapat Apa-Apa!

Salam and hi semua!!! Argh!!! rindu dengan blog cap ayam daku ini.hahahahaha!! Too busy dengan thesis. Alhamdulilah, dah selesai semuanya. Entry ini sangat pendek sebab saya cuma nak share berita gembira ni je. Bukan sebab nak berlagak. Nope lah.

Apalah sangat yang ada dengan sijil ke apa. Harta dunia je tu.hahahaha!!!!

Tapi, saya cuma nak beri 1 ayat ni je. “Selagi belum kiamat, selagi tu jangan give up babe!!!” muahahaha! Sure ada yang tertanya-tanya, kenapa saya beri ayat ni kan???hehehe. Adalah cerita disebaliknya. InsyaAllah, ada masa saya ceritakan.

Its about life. Totally about life. Later, saya kongsikan if ada masa. Not now. Penat sangat. Perlu rehatkan badan, otak dan semuanya.hahahaha!!! Kan saya kata, entry ni pendek. Tak tipu kan??? Awww. Ok, enough. Good nite everyone!!! i love u 😉

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

19 responses to “Anda Baca, Anda Tak Dapat Apa-Apa!

  1. meo

    wah buat thesis eh? bagus2, meo support dan doa cik lizz bleh score.

    Sbg pembaca setia, i’ll wait for ur post… 😀

  2. rma

    tuntutlah ilmu sampai negeri china.. tak rugi belajar.. walaupun untuk pengetahuan..

  3. salam. yup betol tu hidup mesti diteruskan selagi hayat dikandung badan..nanti ada masa cite la..hehe

  4. selagi belum kiamat.
    tiada apa yang perlu
    dirisaukan.

    janji terus berusaha.

  5. buat apa nak give up.
    tak best pun.
    heh.
    =d

  6. perasaan lepas siap buat tesis memang sangat2 seronok. lagi2 bila tesis tu dah complete dicompile n supervisor pun tak reject suruh fix ayat ke format ke. rindu zaman belajar dulu 🙂 rindu zaman belajar jelah, tapi tak rindu buat assignment yg berlambak2 hehe

  7. I LOVE U TOO..!!! Ehh over plak aku..

    Journey in life is long and never ending till die. So pick as many experience as you can, in future you might need it, Hence in time you will ready for everything..!!

  8. Pingback: Oh Yeah!!Jangan Give Up Please! | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge