Yay! Dah Dapat T-Shirt Zon Artis Yang Smart Habis!!!

Akhirnya! Sampai jugak hadiah yang saya terima sempena kemenangan (hahaha!saja bagi gempak -__-) untuk contest Teka, Tweet & Menang!!!!! Thanks untuk  Zon Artis yang adakan contest paling senang dan kacang goreng pada saya setakat ini.hehehe!

Sebenarnya, dah lama sepatutnya saya dapat T-shirt Zon Artis dan RM 10 as duit raya ni. Tapi, ada masalah teknikal sikit yang rasanya tak payahla saya nak cerita dekat sini. Itu urusan belakang tabir antara saya dengan lelaki blogger yang baik hati yang juga merupakan penaja hadiah untk Contest Teka, Tweet & Menang ni, siapa lagi kalau bukan blogger femes ni Azizwan!!!!!

T-shirt Zon Artis!!!!!

Tak kisahlah. Janji dah ada dekat tangan saya T-shirt Zon Artis ni. hehehe. For your information, sebenarnya sebelum ni saya dah dapat  T-shirt Zon Artis sebab buat review tentang website Zon Artis!!! So, saya dah ada 2 helai T-shirt ni okisss. Jangan jeles!!!heheeheh

Korang boleh baca balik review yang saya dah buat tu sebab ada jugak saya sertakan gambar t-shirt ni depan belakang woo. Smart!! Maybe sebab saya memang sukakan black colour.hehehe!!! Simple pulak tuh. Awwwwww. To team  Zon Artis, thankss dan kalau ada sponsor lagi…silalah buat lagi contest!!!!

Artikel Berkaitan

19 responses to “Yay! Dah Dapat T-Shirt Zon Artis Yang Smart Habis!!!

  1. – thanks join contest dan tahniah sbb menang.. terer anda meneka. hee..

    – thanks sekali lg sbb tulis entri ni.. susah2 je. hee.. i like btw 😛

    – insyaAllah kalau ada sponsor, kitorang akan buat contest lg.. kalau takde sponsor, keluar bajet sendiri kot. lalalaa..

    – akhir kata, selamat memakai t-shirt zon artis semasa blogging 🙂

    • hahahahaa!!!ramai yang nak kecek t-shirt ni tapi adoi tak bley lah.t-shirt ni smart n selesa sangat2 pakai.bile pakai, orang ask pasal ZA. tumpang glemer jap.wakakaka

  2. nak 1 boleh? kan ada 2.. kekeke

  3. aku puas pakai da kesana kesini. ko baru la nk dapat. tu la beraya ta hengat kat over the sea hahaha

  4. wah tahniah2 smart juga baju tu nampak simple jer.. yg penting lain dr yg lain..

  5. wah..
    besnya ada 2..
    bak sni 1..
    haha~

  6. wahhh
    smart la baju ni

  7. ceh.. kedekut gile! x nak bukak pon plastik tu ek kasi aku tgk? muahahahaa…

  8. Loq

    Mesti baju tu kau tak muat kan?Lebih afdal bagi aku.haha

  9. amboi~
    da boleh bergaya dengan tshirt baru nih~ 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge