Yay! Dapat Duit Raya Daripada Bro Denaihati!

Alhamdulilah. Dapat duit raya RM150. hehehe. Rezeki nak hari raya agaknya! Saya tersenarai as salah seorang pemenang contest HIDUP SEORANG BLOGGER anjuran bro Denaihati. hehehe. thanks sangat-sangat bro. Macam tahu-tahu aja yek duit dah pokai.hahaha!

Walau jumlah dia taklah beribu riban, tapi dah lebih dari cukup for me and pemenang yang lain yang join contest HIDUP SEORANG BLOGGER ni. Β Tak sia-sia jugaklah memerah idea nak menaip entry part 1 dan part 2.hehehe. Ingat senang ke nak dapat “duit raya” daripada blogger hebat ni. hehehe. Rasanya siapa yang follow blog cap ayam saya ni tahu kot. Saya memang takbik spring sangat-sangat dengan bro Denaihati ni. (bukan bodek awww!!!) Bro Denaihati ni salah seorang pemangkin saya ar untuk terus jadi blogger!

Bro Denaihati ni rajin sangat anjurkan contest-contest yang mencabar minda, tenaga dan kesabaran bloggers ok. Honestly, saya jarang sangat nak join contest ni. Kalau nak listkan “ciri-ciri” contest macam mana yang saya tak minat sangat rasa macam tak elok pulak. Nanti ada yang kecil hati meh.

So, saya tak sebutkan cuma apa yang saya leh katakan. Contest yang paling saya suka nak join is macam apa yang bro Denaihati anjurkan! Kenapa? Sebab bukan setakat kita berpeluang dapat ganjaran yang lumayan tapi for me apa yang penting is ilmu!

Seriously ok, kalau contest lain. Saya tak mungkin dapat apa yang saya dah dapat sekarang (harap faham). Saya dapat belajar sikit ilmu SEO yang sebelum ni haprak lah saya tak tahu apa-apa. Sebab ada contest SEO by bro Denaihati ni lah saya rajinkan diri study sikit-sikit dan cari info bab SEO!!

Semua orang ucap tahniah bila menang, semua orang kata “hebatnya dah menang!” .

Dalam hati, saya cakap “rezeki ar pas usaha.”. hehehe. Mana ada perkara yang datang bergolek kan? Kalau yang datang bergolek tu, semua songsang punya cara kot. Saya tahu, ramai je otai-otai yang biasa dan tahu “cara terbaekkk” punya bab SEO ni. Maksud saya, guna cara tak betullah.

Kalau nak. boleh aja suruh diorang ajar dan hadiah boleh share, kan? Tapi, for me tak perlulah. Bukan sebab saya baik (tak pernah saya mengaku saya baik kan?hahahaha!), tapi untuk apa buat perkara yang salah 1 hal. Lepas tu, kita tak dapat sebarang ilmu pun. Wasting my time. Sorry.

Tak ada perkara yang kita boleh dapat dengan pejam mata, goyang kaki babe. Semua perlukan usaha! Alhamdulilah, usaha saya nampak sikit hasilnya. Tak banyak ilmu yang saya dapat, tapi sekurang-kurangnya adalah daripada ZERO kan???hehehehe.

HIDUP SEORANG BLOGGER saya macam makin best pulak. Lepas ni nak active balik lepas 1 week saya tak menulis apa-apa dekat sini. Kenapa? Sebab saya pening tengok blogger bergaduh bertikam keybord hal perkara kecik sangat. hahahaha! Sampai tak ada hati nak menaip entry sekejap. InsyaAllah, lepas ni ada entry baru ok.

To Bro Denaihati, thanks untuk duit raya.hehehe! Mudah-mudahan Allah berikan rezeki tak putus-putus pada bro sekeluarga. InsyaAllah.

p/s: Untuk senarai penuh pemenang untuk contest ini, boleh skodeng di sini

Artikel Berkaitan

39 responses to “Yay! Dapat Duit Raya Daripada Bro Denaihati!

  1. tahniah kepada akak SEO.. *lariii*

  2. wah! tahniah buat lizz! ape lagi…shoppinggg, takpon…nak duit raya leh? hehehehe! πŸ™‚ salam lebaran πŸ™‚

  3. Tahniah Lizz ! πŸ™‚ hehe i takda rezeki la

  4. Sukalah dgn ayat “Rezeki ar pas Usaha”… Kalau tak ada usaha, mana nak datang hasilnya.. πŸ™‚

  5. Tahniah untuk kemenangan anda di kontes ini.

  6. Lee

    wah..tahniah ye…share la sket angpow tuh..banyak tuh..hehehe.. πŸ™‚

  7. tahniah beb..dapat duit raye..yey!!

  8. tahniah buat lizz, tanpa usaha dan dok diam je mana boleh dapat kan

  9. Tahniah sis.you memang terbaik! πŸ™‚

  10. tahniah lizz
    saya bukan mahu kongsi hadiah, tapi kalau ada tips bagaimana nak belajar benda alah seo ni
    …dah baca, tapi masih juga tak paham2
    nasib otak karat – hehehe

  11. wah bestnya..dah besar2 dapat duit raya..haha,tahniah

  12. tahniah2… mcm jelez pun ade… hehe.. xD

  13. Tahniah atas kemenangan. Selamat Hari Raya ye

  14. Wah tahniah..bole le belanja lemang kat kami..hehe

  15. tahniah kak liza… tak rugi sertai contest tu kan… lazaac ni jer yg entah bila nak sertai contest ntah la… tak pernah sertai mana2 contest sbb tak bsedia lagi.. huhu..

  16. wahhh tahniah ye lizarazak πŸ™‚ masyuk!!

  17. wahhh pemenang seo πŸ˜€

  18. meo

    taniah…

    slmt hari raye…

    aaaaiiiilaaaabbbbiiuuuuu

  19. hai akak SEO..hehe..taniah dan selamat hari raya..hehe

  20. Semuga tak terlamat nak ucap salam aidilfitri maaf zahir batin.

  21. hohoho congrats Lizz πŸ™‚ hehehehe

  22. congratulations…….harap 150 tue masuk ASB dr wat shopping :p

  23. Pingback: Hari Raya Buat Saya Lupa Segalanya Eh! | HIDUP SEORANG BLOGGER | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge