Mohd Juara Mentor ke 4!! Tahniah!

Juara Mentor musim ke 4 jatuh kepada Mohd!!! Sila tepuk tangan. Juara Mentor musim ke 4, iaitu Mohd merupakan protege kepada mentor yang cukup terkenal. Siapa lagi kalau bukan Ziana Zain. So, heran ke kalau Mohd jadi Juara Mentor musim ke 4 hari ini????

Kalau saya, tidak heran! Mentor pun main peranan jugak. Al-maklum, vote sms pun ada ok. So, faham-fahamlah wei.

Apa-apa pun, tahniah buat ketia-tiga finalist. Buat Mohd, tahniah bro! Tak handsome tak apa. Janji bakat ada. hahaha! Jangan lupa diri sudah lepas ni. To Adi tersayang. Chewah. Adi, tak apa. Rezeki malam ni. Rasanya, kalau ikutkan kamu no 3 tau tapi maybe fanz adik kamu dah vote for you pulak agaknya. hehehe. Rezeki!!! To Nani, suara memang best sebenarnya cuma tak tahulah. Ada something wrong dengan kamu. Suara serak sangat ke ape. Dunno yet.hehehe. But, tahniah jugak!!!

All the best untk semua!!!!

p/s: Semua akan update menda yang sama malam ini. SEO punya pasal.wakaka! Sila, jangan menafikannya ok. Gua memang nak SEO masyuk cuz ada buffered earnings. muahahaha!!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

18 responses to “Mohd Juara Mentor ke 4!! Tahniah!

  1. seo ? CEO sdp sikit hee..

    aiyoh tak tertgk mentor,sbb kejeku sgt cemburu utk sume itu lizz,apepun tahniah pd pemenang ..ikut ckp kam00 jgn lupe lupe diri pd yg menang mentor,tapi kite takut jadi mcm Fiq pula..senyap aje skrg kan,eh tergosip plak mcm nas melodi..bhahaha ^-^

    ok sekian ..danke lizz!
    .-= [email protected] last blog ..Jom Merendek ke PC Fair =-.

  2. ku hapdate dlu!! kekekeke yeahhh MOHD!

  3. tahniah MOHD…teka teki menjadi kenyataan akhirnya!
    .-= Piston Pecah´s last blog ..GambarCara-cara serangga buat rumah =-.

  4. artis segera makin ramai..penulis hiburan lg la ramai..hahaha..mase ad BE pulun abes2..tahniah MOHD juara..tp klu nani mng lg cun.keh3
    .-= azizan4444´s last blog ..Karenah Perempuan Bercinta- Lelaki Dalam Dilema =-.

  5. tengok x sampai 5 minit pastu tukar channel 808 highlight wc..hehe
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Menarik di Piala Dunia 2010 Afrika Selatan =-.

  6. aku xtgk..tapi dah leh agak, mesti Mphd yg menag..ekeke..sebb die pon cam black, Fiq dulu..imej kampung kot…owang suke..cam Mawi tu…hehheeh
    .-= eiyda´s last blog ..Babai MessiHai2 Fernando TORRES – =-.

  7. tahniah Mohd..sape mohd ni??yg ank buah ziana tu ker??ahahaha
    .-= apiih´s last blog ..Budak 12 tahun ditahan kerana “Melepaskan Angin” =-.

  8. riz

    tak pernah tgk mentol lampu nie hehe..
    .-= riz´s last blog ..Rona Di Danau Hati versi DEEPFACE =-.

  9. erm… terer SEO…
    .-= meo188´s last blog ..Rejected again- Pergi- kamu tak tau melukis- =-.

  10. aku suka dgr mamat yg mirip fabiano brazil tu je yg nyanyi..haha mantap gle suara mamat tu

  11. rasa rasa nya ziana zain beli apa eh dengan seratus ribu tu ? kalau aku aku beli bot memancing kot hohoho
    .-= ishak´s last blog ..Oh marshanda I love you =-.

  12. hoho..suri ngak buat posting ni mba hehehe

  13. Pingback: (Gambar) Salma Juara Mentor 5 | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge