Dunia Baru Reunion Best!!

Dunia Baru Reunion sangat lawak bagai nak rak ok. Silalah layan Dunia Baru Reunion ni wei kalau korang nak rasa sawan gelak. Pada Saya, Dunia Baru Reunion ni macam lebih lawak daripada drama bersiri Dunia Baru sebab suara latar punya dialog pun dah mampu buat saya hentak kaki.

hehehe. Betul wei. Sangat sempoi cerita ni. Memang mula-mula saya tak ada rasa nak tengok sebab orang kata ada pelakon baru and ada pelakon asal yang tak involve kali ni. So, macam pada saya mula-mula. Dunia Baru Reunion tak akan best. Rupa-rupanya salah ok!!!!

Dunia Baru Reunion sangat sangat sangat best sampai nak pecah saja rasa perut ni gelak. hehehe.

Saya tak nak lah letak semua episod dalam blog tak best saya ni. Nanti nampak poyologos lah pulak. So, saya amik keputusan untuk letak episod -episod yang pada saya sangat super lawak. Pada saya ya, tak sure lah kalau korang rasa macam lawak spastik ke apa. Hahahaha. Lain orang, lain minatnya.

So, saya dah pilih untuk letak Dunia Baru Reunion episod 1, 2, 4 dan 7. Selamat menonton dan bergelak kalau korang sewel macam saya jugak. if tak, saya tak kecil hati. wakakaka! Tetiba.

p/s: Sesiapa nak follow, boleh klik pada link Dunia Baru Reunion pada ayat pertama tu yek.maceh 😉

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

31 responses to “Dunia Baru Reunion Best!!

  1. best…best…. xsaba tunggu episod 15…lawak cipan dorang neh….
    .-= miera´s last blog ..spain akan menangapa pula pendapat si sotong Paul =-.

  2. ayah aku paling anti dgn cite ni..haha lagi2 bila tgk cara pemakaian elyana
    .-= x-po´s last blog ..EGOKAH JIKA TETAP PENDIRIAN =-.

  3. wahh dah ada reunion eh? boleh follow nih hehe.
    .-= Cik Rouge´s last blog ..Durian dah takde musim la korang =-.

  4. Okeyyy Zida akan tengok sekarang! HAHAHA 😉
    .-= Zida´s last blog ..Test JPJ – Lulus Tapi Gagal =-.

  5. opie rock lagi x
    hehe
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Menarik di Piala Dunia 2010 Afrika Selatan =-.

  6. een

    elyana ada lagi kan? elyana sempoi…rockstar gitu..

  7. hanya mampu tersenyum je
    [tekak tak berapa ok]
    .-= tehr´s last blog ..Seni Bogel Dan Telanjang =-.

  8. fiD

    belum dapat tengok lagiiiiiiiiiiiiii… 😛

  9. aku blm pernah tgk lg yg siri terbaru nih..nnti ade mse aku tgk..hehehehe
    .-= apiih´s last blog ..Fakta Tentang Internet- infografik =-.

  10. huhuhu…
    aku baru layan semalam hari nie kasik habis smpai episod 15.. memang lawak ayt dia sempoi.. mcm nie baru layan.. ho3
    .-= yash´s last blog ..Sepanyol mara ke Akhir- =-.

  11. kah3…mmg best gilak ok..lawok xleh blah…aku asek geklak2 jek ms tgk ct ni..dh tgk sampai episod 15..nnti nk sambg tgk bila da kua..hahhah..lawak sesangt…hahahahahahahahahhahahaha *boleh benti gelak aku.hahah
    .-= eiyda´s last blog ..lepas sotong- burung la pulak ekPiala Dunianyer citer =-.

    • aku tgk cite ni kan…nak tido pun aku leh ingat lagi dialog die.yg latest sampai now ayat “cuti lah bodoh” tu yg wat aku sakit perut gelak.wakakaka

  12. Aku pun tak tgk.. mmg best ke ni??
    .-= Azuan´s last blog ..Perlawanan Akhir World Cup 2010 – Netherlands Vs Spain =-.

  13. Oh.. online rupanya.. hehe.. ingat kt tv..
    .-= Azuan´s last blog ..Perlawanan Akhir World Cup 2010 – Netherlands Vs Spain =-.

  14. hai..
    tak done nak tgok huhu..cam best jer.. 🙂

  15. elyana sama umur ngan aku huhuh….bekas girlfriend aku tu..tapi dalam mimpi aahahahahahahaahah
    .-= ishak´s last blog ..Jom berkenalan dengan baim wong benci bilang cinta =-.

  16. aku tak tengok lagi.. nnt nk tengok ahh.. donlod terus..

    *punye la bangang.. 7+5 aku jawab 13.. adehh..
    .-= Anarm´s last blog ..Peraduan Copy dan Menang MP3 Player =-.

  17. dah tengok pun, tergelak2 lah
    .-= CikLilyPutih´s last blog ..Bergembira Dengan Gajah2 Yang Comel Di Kuala Gandah =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge