Jawab Tag Sebab Terlalu Gembira England Kalah

Bagus. Semua tengah best update pasal World Cup. So baik main jawab tag sempena menyambut kekalahan England. wakakaka! Dah lama tak jawab tag (Sebenarnya alasan. Cerita sebenar, nak tulis hal diri sendiri tapi tak nak nampak macam poyo suruh orang baca and tahu hal personal. Boleh?)

Ini tag pertama malam ini. PERTAMA ye. Jadi, akan ada lagi Tag selepas ini. Ini aja cara nak layan boring. wahahaha! Layan ajalah labu kepala senget ini. hakhakhak. Soalan tag bodoh cerdik itu adalah (gilak skema! hahaha):-

(1) 3 Names in Your Inbox Cellphone
Eiyra-(perlu dirahsiakan sebab gosip kami bukan untuk tontonan umum.maaf)
Har-Tak ar aku suka German.(Bagus.aku suka baca SMS kau beb)
Akak-Lu tak wish pun wa happy anniversary kan (dah wish masa smayang semalam tapi lupa nak wish dekat SMS. Boleh jadi modal gitu?)

(2) Your Main Ringtone
Im Yours

(3) What U Did At 12 Last Night?
Ngadap lappy kesayangan, jeling sekali sekala ngadap tv dan gembira sebab selalu bazirkan elektrik yang dibayar bilnya oleh insan lain

(4) Who Was The Last Person You Went Out With? Where?
My adik. Dinner dekat E & Y Restaurant.

(5) The Color 0f The T-Shirt You’re Wearing? Now?
Green

(6) The Last Thing U Did?
baca tweet orang dok kutuk England kalah. Rasa macam heaven nya. (Saja bikin panas suka-suka)

(7) 3 of Your Everyday Favorite Items
Lappy.No lappy rasa macam nak meninggal dunia tapi takut masuk kubur pulak.
Handphone. Jangan main dengan handphone saya sebab saya tak suka.
Coffee. Anggap saja ini item

(8) The Color of Your Bedroom?
red

(9) How Much Money in Your Wallet Now?
Tak kira sebab tahu tak sampai RM100. Jadi, saya tak nak kira. Nampak miskin.

(10) How’s Life?
Gampang tapi saya suka

(11) Your Favorite Song?
Currently. I’ll Kill Her by Soko akibat dengar dekat blog Eiyra.

(12) What Will You Do Next Weekend?
My ex-classmate kahwin. So, ke sana lah nanti.

(13) When Was The Last Time You Saw Your Mom?
Just now.

(14) Where Is She Now?
Dalam bilik. Tidur.

(15) When Was The Last Time You Talked To Your Parent?
With mom-Just now Dad-7 years ago

(16) Who Is The Last Person That Texted You?
Eiyra (dah banyak kali nama budak ni saya sebut kan? Betapa hebat gosip kami.Terbukti!)

(17) Where Did You Have Dinner Last Night?
E & Y restaurant.

(18) The Last Surprise You Got?
Dah lama tak ada surprise. Bukan tak ada, tapi saya selalu anggap surprise tu tak menjadi. Gampangkan saya?

(19) Last Thing You Borrowed From Your Friend
Tak ada. Tak minat pinjam-pinjam. Nanti lupa, mati susah!

(20) Who is Your Bf/Gf Or Husband/Wife?
Bf-Ramai malas nak tulis nama
Husband-Belum ada lagi yang datang and buat lawak “saya nak kahwin dengan awak. boleh?”. Maka, no husband.

(21) What Do You Feel Now?
Feel good gampang.

(22) Wanna Share With Who?
Perlu ke? Tak payah.

(23) Who Knows Your Secret?
Bestie

(24) They Keep Your Secret?
Tak tahu. Tapi, rasanya ya.

(25) Are You Angry With Someone?
Tak ada kerja nak marah-marah. Mode sayang menyayang

(26) What do you order at McD?
Double cheese burger and now dagu pun dah berdouble. Stupido

(27) The Last Time You Felt So Sad?
Just now. Ila Damia tak dapat masuk final Mentor!

(28) Mahu Tag?
Kalau nak rasa macam budak tadika, amik ar.

p/s: Thanks sebab telah membuang masa anda membaca entry gampang ini.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

9 responses to “Jawab Tag Sebab Terlalu Gembira England Kalah

  1. E & y restoran? lizz cawangan mane tu sllu jga turun melepak hee..

    http://uruchimaru-kf.blogspot.com/

    ini url baru harap maklong………..
    .-= [email protected] last blog ..Alamat Rasmi Blog Uruchimaru – kf =-.

  2. double chin huh? haha… btw, cemana progress mentor? aku lama x tgk.. haha (lari topik lak(
    .-= Azah´s last undefined ..Response cached until Sun 27 @ 19:21 GMT (Refreshes in 42 Minutes) =-.

  3. “saya nak kahwin dengan awak. boleh?”

    Jawab, jangan tak jawab ya.

  4. nak TEGE TEGE TEGE sambil kentut. jangan la sebut nama aku sampai 3 kali. kantoi kita ade affair haahaha

  5. nak komen sebab gembira England kalah gak.. haha
    .-= topo´s last blog ..Malam yang romantik ditemani cahaya lilin =-.

  6. samba2…. waka22… yeah brazil!
    .-= meo188´s last blog ..Kanben TV- Utamakan Keselamatan =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge