Rebut Peluang Miliki Laptop Acer Aspire One Percuma Sekarang!

Sertai Contest Hebat Tahun 2010!

Mahu miliki laptop Acer Aspire One tapi tak mampu nak beli? Tak apa, jom dapatkan laptop Acer Aspire One secara percuma aja dengan sertai  contest anjuran BLOGGER HEBAT. siapa lagi kalau bukan bro Denaihati!!!  Lihat sajalah tagline blog bro Denaihati ni “Hidup Untuk Memberi”, sebab itu bro Denaihati sangat pemurah. hehehe.

Laptop Acer Aspire One ok! Bukan SATU tapi DUA beb!!!! Phew, kan rugi kalau kita tak sama-sama cuba nasib kan?

Orang kata, tak cuba mana nak tahu tuah kita kan? So, saya nak cuba hari ini. Bukan sebab saya dah memang RM400 dalam contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL terdahulu anjuran bro Denaihati juga, tapi memang saya suka join contest-contest yang ada matlamat jauh macam ni. I loike.

Bro Denaihati adalah salah seorang blogger yang bagi saya sangat kreatif bila bab-bab contest. Hadiah yang ditawarkan, of course tak pernah mengecewakan setakat ini. Kiranya, once kita join contest anjuran beliau. InsyaAllah akan ada chance nak merasa even RM20. For me, bro Denaihati memang sangat pemurah dan paling penting SANGAT HUMBLE sampai saat saya menulis entry ni.

Kalau sombong, jangan harap saya nak join. Bosan layan orang lupa diri ni. hehehehe. Contest ini terbuka kepada semua blog yang ada di dunia ni (forum, kumuniti dan website tidak layak). So, apa lagi? Jom jom baca syarat contest!

Hanya tiga sahaja syarat yang dikenakan kepada blog yang berminat untuk menang Acer Aspire One :

1. Mendaftar untuk menjadi peserta dengan membuat entri bebas tentang contest dan tinggalkan komen penyertaan diruang komen, link penyertaan di CommentLuv dan jangan lupa masukkan ayat saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi“ dari blog : contoh saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi”dari blog http://www.lizarazak.com.

2. Follow @ http://twitter.com/denaihati

3. Follow @ http://facebook.com/denaihati

Hadiah Acer Aspire One pertama akan dihadiahkan kepada blog yang menjadi TOP REFERRER TERTINGGIyang menghasilkan trafik ke blog denaihati sepanjang 2010 berdasarkan analisa Google Analytics. Cara untuk menjadi TOP REFERRER adalah bebas, mungkin dengan cara menampalkan banner denaihati di sidebar atau sering letakan link denaihati.com dalam setiap entri baru untuk menarik perhatian visitor blog untuk  melawat blog denaihati.com.

Hadiah Acer Aspire One kedua akan dihadiakan kepada PENGOMEN TERBANYAK sepanjang 2010. Bermula Mac PENGOMEN TERBANYAK akan mendapat ruang iklan percuma selama 1 bulan. Bulan Mac telah dikuasai oleh KULANZSALLEH.COM mungkin bulan seterusnya giliran anda pulak. (Komen yang dikira hanya yang melebihi 7 perkataan).

Kepada BLOG yang rajin mempromosi contest “DENAIHATI” akan mendapat hadiah RM20 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih besar hadiahnya. Perhatian katogeri referral yang dimaksudkan di sini adalah apabila blog ANDA menjadi referral kepada contester baru.

Tarikh tutup untuk contest “Hidup Untuk Memberi” adalah pada jam 11.59 pm, 31/12/2010 dan keputusan pemenang-pemenang akan diumumkan pada 2 minggu selepas tarikh tamat. Contest hebat ini disponsor khas oleh Alansarproperties.comwww.xztly.com dan Anisha Online Mall

p/s: saya tahu contest “Hidup Untuk Memberi”dari blog Denaihati.com

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

25 responses to “Rebut Peluang Miliki Laptop Acer Aspire One Percuma Sekarang!

  1. Pergh memang kayalah denaihati ni.. memacam contest dia anjurkan…

  2. semoga berjaya! ^_^ klu menang top referrer, boleh le belanja mcd.. hik3.. just kidding! 🙂
    .-= Ramdzi´s last blog ..Celcom Broadband Bikin Panas =-.

  3. semoga berjaya liza. 🙂
    .-= mohdisa´s last blog ..Seronoknya Bercumbuan Bersama Si Dia =-.

  4. semoga berjaya kak lizz..huhuhu
    .-= apiih´s last blog ..Movie-Movie Yang Bakal Menggegarkan Pawagam pada 2011 =-.

  5. terima kasih join contest. dah masuk senarai.
    .-= denaihati´s last blog ..10Malaysia Top Commentators April untuk Acer Aspire One =-.

  6. terfikir jugak nak join tapi sampai skang tak join2 pun lagi. hehe
    .-= zaiMi´s last blog ..Pondan : Ciptaan Tuhan Atau Ciptaan Manusia? =-.

  7. hrm.. memang best contest ni aku dah lama tau , nak gak masuk..
    .-= zuls´s last blog ..Embed Tweet to Make Money? =-.

  8. cool ah laptop tue… 🙂

  9. bestnya kalau dapat benda free kan… tak kisah lah apa yang kita dapat, air segelas pun jadik

    tapi takat berangan macam saya ni memang susah sikit

    sebab tak de akaun FB dan twitter saya ada tapi macam dah mati je tak penah update
    so rasanya tak join la kut

    cumanya, good luck to u lizz, kalau menang tunjuk gambar peluk laptop tu ya…
    .-= klcitizen´s last blog ..mengajar anak merempit =-.

  10. sdp duduk dpt acer sbjik,hehehe

  11. zik

    alamak bila lah aku nak join nie.. 🙁
    .-= zik´s last blog ..Cara nak lebatkan rambut. =-.

  12. kenapa malas sangat nak join kan?ish…
    .-= Piston Pecah´s last blog ..Kewujudan fan page Kami Benci Dani Adamaya??? Marah betul ye.. =-.

  13. Pingback: Senarai Terkini 57 Peserta Contest Menang Acer Aspire One | KronologiHidupku Si Buchuk

  14. Pingback: Contest Menang 2 Acer Aspire One by Denaihati.com | KronologiHidupku

  15. Pingback: Senarai Blog Yang Menyertai Contest Hidup Untuk Memberi | wazy84[dot]com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge