Nak Sangat Lirik Lagu Ni Kan?

Masih ada yang angau kan lagu Halimah Jongang ek? Setiap kali saya check keywords apa yang popular dekat blog cap ayam ni sure ada yang cari lagu Halimah Jongang. Meh lah, bagi tak nak menghampakan korang yang penat lelah bukak blog yang tak seberapa ni nak cari lirik lagu Halimah Jongang tu. Saya buat 1 entry khusus untuk put the lyric naa. Suka?

Halimah Jongang

Nyanyian : Eddie Hamid



Berulang kali
Telah ku katakan
Diriku ini
Di waktu ini
Telah dimiliki

Tak usah lagi kau dekat
Tak mungkin aku jatuh cinta padamu
Usahlah engkau memaksa diri
Memuja diriku
Ku takut nanti
Kau gigit jari menangis sendiri

Janganlah engkau berangan-angan
Jadi buah hatiku
Walau dalam mimpi pun ku tidak sudi

Jangan jangan jangan ku digoda
Tengok bayangmu pun ku tak selera
Pergi pergilah cari yang lain
Jadi kekasihmu

Jangan jangan jangan ku dipaksa
Tengok mukamu pun aku tak suka
Jangan jangan jangan kau jadi perigi
Yang mencari timba

Halimah jongang
Halimah jongang
Halimah jongang
Halimah jongang

Ha… ha… Halimah jongang

Jongang jongang jongang
Kau halimah jongang
Jongang jongang jongang
Halimah gigi jongang

p/s: Tak mahu bagi lebih-lebih. hehehe. If nak tengok video klip, silalah ke blog Selangor2u.com . Blog ni sangat hebat dengan segala informasi. Tak rugilah korang pergi skodeng. Go now ya! hehehe Enjoy the song too tapi jangan ejek-ejek orang yang gigi jongang. Tak baik. Nanti kena dekat anaks sendiri baru rasa 😉

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

17 responses to “Nak Sangat Lirik Lagu Ni Kan?

  1. jgn nyanyi lagu kalau tgh mengandung..sbb mybe dpt anak yg cmtu, sbb pesan2 org tua, mulut jgn celupar time mngandung

  2. ery

    masa lagu ni tgh top ari tu.. ery tgh dok tgu kelahiran anak yg pertama… secara otomatik, nyanyi dlm ati jerk.. cuak gak sbnrnye.. hehehe
    .-= ery´s last blog ..Salah siapakah ini?? =-.

  3. xtau lagu ape nih..ahahaha..xpenah plak dgr..ekekekeke
    .-= apiih´s last blog ..[PIC] Pendrive Yang Pelbagai Rupa =-.

  4. nasib baik nama saya normah, bukan halimah, kalau tidak terasa saya…

    🙂
    .-= klcitizen´s last blog ..cari duit di blog atau pasar malam? =-.

    • im not sure kamu jongang or what. but, if yes..just syukur dengan apa yang dah ada.ada mulut sekurang2 nya. if ada yang mengejek, give them a nice smile!

  5. haha. tergelak pulak baca komen x-po. tapi memang pon. karang kenan pulak tiba tiba.
    .-= cik epal´s last blog ..Dah tidak ada kerja ke pergi PLAGIAT copy paste sebijik sebijan entri aku? =) =-.

  6. zik

    erm… kecian halimah jongang.. huhu… 🙂
    .-= zik´s last blog ..Cabaran keusahawan =-.

  7. ahaa
    layan masa tengah nak tido ni
    bleh buat xtido jadinya
    heee

  8. isu halimah jongang mmg panas dan kena kritik
    dr pengarah,pelakon,penyanyi dll
    camna nak check keyword yg masuk blog kita?
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Perkara Yang Selalu Terjadi dan Tidak Disukai =-.

  9. haha…
    mengejek ke?susah betul nak cakap…
    mungkin sekadar hiburan semata-mata..
    .-= Aku Lelaki Gemuk´s last blog ..Adik Zaris Nelydia Sen Sambut Birthday Boyfriend =-.

  10. haha….suka gile nyanyi lagu ni kat bilik ngan rumet pas layan cerita halimah jongang dulu 🙂
    tp tak elok la lagu ni…kecik ati org yg dengar
    .-= mokteh´s last blog ..PRK-P94: Hulu Selangor Milik Siapa? =-.

  11. nasib baik aku tak jongang..hoho
    .-= ishak´s last blog ..Keyword panas artis malaysia di google =-.

  12. nak dijadikan cerita, aku pernah guna lagu ni as phone ringtone.. guna just for fun sbb cambest je dgr.. then 1 hari tu time tgh byr brg kat kaunter, tak semena-mena ada org call dan kbetulan akak cashier tu jong* (tp jenis jong* yg tak ler over sangat).. dem, terus berubah air muka akak tu.. aku terus jd serba salah dan rasa bersalah. huhu.. lps tu terus aku tukar ringtone. tobat tak nak guna lg dan aku harap akak tu tak sumpah aku.. bkn apa, takut benda ni terjadi pulak kat anak cucu aku nanti.

    moral of the story, jgn jdkan kekurangan org lain sebagai keseronokan diri sendiri.. eh, ada kaitan ke? keh3 🙂
    .-= Encik One´s last blog ..(Promo) Jom sertai contest ‘blog review’ Zon Bebas =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge