My Favourite Surfing Spot

Di mana Favourite Surfing Spot korang? Adakah di tempat kerja korang yang menjadi mangsa untuk korang mulakan adegan melayari maklumat-maklumat menarik di internet? Bukan? Oh, adakah di dalam rumah korang yang saya rasa tempat paling best untuk mendapatkan sedikit privacy bila melayari internet?Atau, korang lebih selesa melayari internet di halaman rumah sambil melayan tiupan angin?

Mana mana mana satu korang punya Favourite Surfing Spot?

Kalau saya yang ditanya, where is your Favourite Surfing Spot. Oh ok, dengan confident saya akan jawab. My Favourite Surfing Spot adalah di dalam rumah! Yes, tempat yang macam saya katakan tadi. Tempat paling best untuk melayari internet dengan sedikit privacy.

Maaf, bukan untuk menyaksikan adegan porno.

Pada saya, rumah tempat yang macam syurga sebenarnya untuk buat apa saja. Bayangkan. Saya duduk didepan laptop. Mata membaca entri-entri teman lain, mencari 1001 macam jenis maklumat di dalam internet, berhubung dengan teman-teman melalui Facebook dan Say Hi dengan artis-artis dengan cool application by Twitter. Sebelah kanan saya, secawan kopi panas. Sebelah kiri saya snack lazat Mister Potato. Di hadapan, terhidang siaran tv Akademi Fantasia Musim ke 8 contohnya

Cool kan? Nikmat woo. Santai habis!

Memang best kalau dapat melayari internet dengan selesa macam di rumah ni. Cuma, yang tak cool nya bila ada emergency atau kita terpaksa outstation. Alamatnya, tak dapat lah kita nak surfing internet di dalam rumah kan? Oh, saya tidak suka. Nanti sunyi.

Oleh itu, 1 benda yang im sure super cool kalau saya dapat miliki sekarang ni adalah P1 Wiggy USB.  Lihat image objek berwarna hitam yang solid molid di bawah ini. Smart dan kecil kan? Tak perlukan dah modem sebesar alam zaman sekarang ni.

Sedikit info berkenaan P1 Wiggy USB. Hanya dengan modal RM199, korang sudah boleh mendapatkan P1 Wiggy USB dan boleh mendapat kebebasan berganda untuk melayari internet. Dengan RM199 ini, korang akan diberikan free 4GB usage, dan dengan kelajuan about 800kbps untuk bersuka ria dengan alam maya! Hebat bukan?

Mungkin lebih hebat jika dibandingkan dengan yang lain-lain dipasaran sekarang. Sendiri guna, sendiri alamai perbezaan dan sendiri merasa nikmat ok. Selamat bergembira dengan P1 Wiggy USB! Hanya yang terbaik daripada pengeluar yang terbaik.

Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS

Artikel Berkaitan

8 responses to “My Favourite Surfing Spot

  1. semangat..neh entry utk juin projek alpa tu kew?
    .-= pensel kontot´s last blog ..I’m going to the Gatsby Deodorant Street Fair =-.

  2. huhuhu..bagus join cmnie,boleh dpt duit..ahahaha..aku pon suke melayari kat umh,nak2 dlm bilik sorg2..haha..totally privacy..huhuhu
    .-= apiih´s last blog ..Titanic Versi 2!! =-.

    • dalam bilik memang best cuz tak ada orang nak sibuk2 kacau apa kite nak buat. aku kalau nak tulis entry, duduk kat rumah senang sket.if buat dekat luar, bising.hohohoh

  3. menarik…good luck lizz…samalah..my favourite surfing spot di ruang tamu
    .-= eyriqazz´s last blog ..Taman Monumen | Taman Tamadun Islam (Final Part) =-.

  4. surfing in the dark ok juga… huhuhuhu :p
    .-= meo188´s last blog ..RadioActive : Point of View (Usermode present Ugly Space Jelly) =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge