Bukan Senang Nak Suruh Saya Jawab Tag. Kali ini Mello Berjaya!

1. Adakah anda rasa HOT?

Oh mungkin. HOT sebab sekarang kan musim panas 😛

2. Upload Wallpaper PC/Laptop yang anda guna sekarang!

3. Cerita pasal gambar.

Oh, saya download wallpaper ni dekat 1 website. Saya suka sebab lukisan nampak hidup. gabungan abstract n natural bikin mantap.hehehe

4. Bila kali terakhir anda makan pizza?
Last 3 weeks with my clasmates.

5. Lagu terakhir anda dengar.
None. Tak dengar lagu

6. Apa yang anda tengah buat selain menyelesaikan tag ini?
watching Raja Lawak. Ulangan. Biasalah Astro 😛

7. Selain nama anda sendiri, anda dipanggil apa?
Ija (family n bestie), lizard (classmates), lizz (online buddy)

8. Tag lagi 8 orang.
tak perlu jawab tag ni. My answers only for next question only.hehehe

1.Melz

2.aina

3.dilot

4.rohaizad

5.fazreen

6.justkhai

7.mello

8.jerung perkasa

9. Siapakah orang no 1 kepada anda?
kawan blogger. dia sangat cerdik dengan ilmu tarik trafik.hehehe. tidak kedekut ilmu langsung!

10. Katakan sesuatu mengenai orang no 5.
saya baru kenal dia tahun ni. Dia pemilik blog yang sangat gojes! sangat profesional cara penulisan dia. Bukan macam penulisan tuan blog ni.hahahaha.

11. No 3 ada hubungan dengan siapa?
dengan tunang dia. manusia.

12. Bagaimana pula dengan no 4?
saya tidak tahu dengan siapa dia berhubungan tapi kalau boleh janganlah ada sapa2. wakakaka!

13. Pesanan kepada orang no 6.
teruskan memfofularkan blog kamu yang sudah sangat femes itu!

14. Kata-kata cinta untuk orang no 2.
kata-kata cinta? dia wanita dan saya pun sama. Kami bukan lesbo jadi tidak boleh kata-kata cinta. hehehehe

15. Adakah no 7 dan 8 mempunyai persamaan?
Ada. mereka lelaki.rasanya:P

16. Berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang mengetag anda.
tuan blog Mello

dia sangat teror dalam art!

Gaya penulisan dia santai.

Dia sayang kekasih dia 🙂

Pernah join contes kat blog ni.hehehe

17. 5 perkara yang anda tahu tentang cik Asma.
heh?asmaradana???

18. Persamaan antara kambing dan lembu.
binatang. simple kan?

19. Perasaan anda buat tag ni.
seronok sebab dah setahun tak layan tag-tag! serius!

20. Adakah anda tahu si Razman itu sengal?
tak kenal

21. Gay or Less?
straight.lurus macam pembaris

p/s: Waktu korang baca entry ni, saya sedang dalam perjalanan ke KL. Dah sampai hotel nanti, i jawab komen naa. if ada 😛

Artikel Berkaitan

23 responses to “Bukan Senang Nak Suruh Saya Jawab Tag. Kali ini Mello Berjaya!

  1. yes..name sy xde..xyah buat tag…hahahaha
    .-= apiih´s last blog ..Twitter/FanFou (Ditiru??) =-.

  2. eh… kena buat mate plak tadi ingat nak baca tag kat atas jer…
    heheheh 🙂

  3. aus

    hahahaha , syok lizz jawab tag..
    hahaha..

    aku ske abstract gk..tp kadang blur abstract cmne..
    haha
    .-= aus´s last blog ..Gathering | Kisah Klasik Pahlawan Melawati [ Epik 1 ] =-.

  4. pernah kena tag soalan macam ni gak.
    tak rajin nak jawab.hehe
    tahniah kepada yg create soalan tag ni.memg femes.
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Lari Ikut Teman Lelaki – Berapa Harga Seorang Wanita? =-.

  5. Haha! Tahniah2~ :p Selesai jgk tag ni.. 😀
    .-= Fathiha Zainal´s last blog ..Mushmello! Yummy! =-.

  6. hahah,best juga..hohoh….kalau taq kat fb tahu gak

    kak satu pertanyaan…soalan yang tak ada kaitan ngan entri…kakak pakai plug in theread comment jenis apa. ? apa nama plug in tu ?..,kita nie..tak semua tahu..so,mahu tahu lah nie…..so boleh kasi tahu tak heheh…sebab plug in yang saya guna tak seberapa best…..
    .-= ishak´s last blog ..Kenapa guna domain dan hosting sendiri untuk blogging ? =-.

  7. sy berjaya yeay! hahaha

    p/s: ha’a aku syg dia tp dia x syg aku..wakakaka
    .-= mello´s last blog ..Satu impian menjadi realiti | Mushmello (dot) com =-.

  8. Tag ni femes erk? Sapa la yang dok nak kutok si Razman ni? Hehheeh 🙂
    .-= Dak Wan®´s last blog ..The Best of Bidor Makan-Makan =-.

  9. Pheewww…. ayang tag abang yea, takper nanti abang jawab tag ini dengan tajuk seperti di bawah:

    “Bukan Senang Nak Suruh Saya Jawab Tag. Kali ini LizaRazak Berjaya!”

    p/s: amacam, boleh? ekekeke
    .-= rohaizad´s last blog ..Coooool! – Berblogging dari Pulau Perhentian. =-.

  10. aku pun kena tag..nanti aku jwb di blog baru aku..tungguuuuu~
    .-= Fazreen´s last blog ..Korang Rock =-.

  11. Pingback: rohaizad dot com » Bukan senang nak suruh rohaizad jawab tag. Kali ini Lizz berjaya!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge