Jom Layan Zon Artis! Blog Hiburan Masa Kini Terhangat

Anda peminat dunia hiburan tanahair? Anda nak support blog-blog hiburan yang hangat di pasaran? Kalau nak, jomlah bersama saya kita beli dan pakai dengan cool nya T-shirt Zon Artis. Eh, cantik tau t-shirt ni. Simple beb, tapi seriously smart. Tak percaya? Tengok gambar bawah ni.

Klik Untuk Paparan Lebih Jelas

Mengikut sumber pihak  Zon Artis sendiri, difahamkan T-shirt ini dihasilkan pada asalnya adalah untuk diberikan kepada pembaca-pambaca blog Zon Artis yang bertuah saja. Tetapi, dek kerana permintaan yang agak ramai daripada pembaca-pembaca setia blog Zon Artis ni sendiri..makanya T-shirt exclusive ni dibuka untuk jualan.

T-shirt cantik, takkan lah ada yang tak tergoda woo. Lagipun, harganya berpatutan sangat-sangat. Bayangkan dengan RM20 korang dah boleh dapat bergaya dengan T-shirt  Zon Artis ni. Apa yang menarik lagi, harga RM20 ni termasuk dengan kos penghantaran!!! Takkan tak nak kot. Rugi woo.

So, tunggu apa lagi. Bak kata pihak Zon Artis di dalam blognya. Kalau ada yang berminat (mana yang tidak, boleh duduk diam-diam.hahaha), boleh kirimkan emel ke adminzonartis@gmail.com untuk mendapatkan maklumat jualan t-shirt ni. Kalau nak, bertindak cepat!!! Jualan hanya diterima sehingga 15 Mac 2010 sahaja kerana tempahan akan dibuat pada 16 Mac 2010.  Maklumat lanjut tentang size t-shirt boleh dapatkan di sini

—————————————————————————————————————————————-

Saya pasti ada yang mungkin tidak tahu tentang kewujudan blog hiburan Zon Artis ni kan? Tidak usah risa. Saya akan ceritakan serba sedikit berkenaan blog  Zon Artis ni. Jom join!

Zon Artis merupakan blog yang memaparkan berita-berita dan gosip-gosip hangat dunia hiburan tanah air kita mahupun antarabangsa. Zon Artis telah dilancarkan sejak bulan April 2009 dan bergiat aktif sehingga hari ini. Zon Artis sentiasa memberi gosip-gosip hangat untuk pembaca yang setia. Tak rugi baca kalau betul korang ni peminat dunia hiburan woo.

Paling menarik, Zon Artis ni menyampaikan berita-berita terkini dengan caranya yang tersendiri. Penulisannya sengaja disampaikan dengan cara yang sangat santai dan mudah difahami. Korang akan rasa dekat sangat dengan blog Zon Artis ni kerana blog ni sangat kemas dan padat. Senang nak baca, senang nak komen. hehehe.

Rasanya, kalau setakat korang baca apa yang saya tulis tak rasalah auranya kan? Apa kata, korang layan sendiri blog Zon Artis ni. Amacam? Jom layan Zon Artis hari ini!!!



Artikel Berkaitan

29 responses to “Jom Layan Zon Artis! Blog Hiburan Masa Kini Terhangat

  1. lps ni blogartis.net pulak bt tee.. 🙂

  2. ini entry berbayar ker?
    haha..

    • if pihak ZA kate die nak bayar, aku terima 😉 tapi setakat ni tak ade lak. its simple job actually kan? dapat sehelai baju pun gwe udah bersyukur 😉

  3. salam..

    tqvm yer cik liza sbb tolong promote Zon Artis yg baru nak mengenal dunia maya ni. terharu plak rasanya bila ada blog femes yg sudi promote Zon Artis. huhu..
    .-= Zon Artis staff´s last blog ..Lagi artis kantoi dadah dan mungkin mati di tali gantung =-.

  4. wooohoo..tgk bajet dlu.klu cukop ,kite rembat 1..huawawawawa
    .-= apiih´s last blog ..Balas Komen Facebook Melalui Emel =-.

  5. wahhhhh ~~
    bestnya dapat promo.
    nak gak untuk beautifulnara.com
    leh la leh la (wat muka chipmunk)
    .-= abangnara´s last blog ..Emosi Seorang Blogger Perlu Dijaga =-.

  6. blog ni femes..betul…jangan spam komen ini…hihi

    wah,siap ada baju lagi ek…aku cuma mampu bagi piston pecah jek…hua3….!
    .-= Piston Pecah´s last blog ..Kamera Digital boleh zoom sejauh 10 KM =-.

  7. yes, pasni web i plak yer liza. hik hik
    .-= Scromix´s last blog ..3 Permainan Kanak-Kanak Yang Semakin Dilupai =-.

  8. bace blog ko ne br aku tau pasal zon artis..huhu
    .-= ain_chokio´s last blog ...:abah tak siuman??:. =-.

  9. cantik baju n, sayang nya body aku x tough macam model baju huhu..
    .-= Park Air´s last blog ..Contest – Header for Rowena =-.

  10. zon larangan ade x???

  11. rasanya.. ads nuffnang ni buang je 🙂
    dah tak gliteratti lg kan?

    letak ads advertlets as alternate ads dalam ads innity..
    barulah betul2 monetize

  12. makin bnyk web yg wat tshirt kan..hehee..nk bl..tp takut xder saiz..lalalla =p
    .-= eiyda´s last blog ..eiyDa:: Adakah anda si kembar Burung Biru Itu?:: =-.

  13. Pingback: Tabloid iLuvislam Superb. Saya Sudah Jatuh Cinta Dengannya! | HIDUP BERANI UNTUK GAGAL | Lizarazak.com

  14. Pingback: Yay! Dah Dapat T-Shirt Zon Artis Yang Smart Habis!!! | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge