Entry Khas Untuk Geng Blogger Yang Superb!

Ada sesiapa yang still tak tahu kewujudan Geng Blogger ke? Ada? Angkat tangan now. hehehe. Come on beb, Geng Blogger ni dah makin glamour now. Rasanya blogger patut join Geng Blogger. Tak rugi malah akan dapat banyak benefit. Cuma perlu tahulah apa sebenarnya Geng Blogger ni naa?

Geng Blogger ni salah satu social networking khusus untuk blogger-blogger share blog memasing actually. Once korang dah register as member Geng Blogger, korang dibenarkan ping entry daripada blog korang. Excuse me, bukan 1 blog aje tau yang korang boleh ping tapi banyak woo. Macam saya, saya letak 3 blog. Blog Lizarazak.com, Kaki Seni Malaya dan Geng Lirik.

So far, alhamdulilah sangat cuz Geng Blogger ni banyak jugaklah beri sumbangan trafik ke blog saya.hehehe.

Saya masih ingat lagi, blogger yang kenalkan saya dengan Geng Blogger ni ialah si Melz. Masa tu, Geng Blogger ni macam suam-suam kuku aja. Ada berapa ketul aja blogger yang join termauk daku. ahaks! Waktu tu, saya sempat hangin cuz still ada link yang function pun. Adatlah kan. Benda baru beb!

Tapi, even belum ramai yang join dan ada kekurangan sana sini. Saya tetap terus lepak di Geng Blogger. Cuma, bila dah ramai sangat dalam tu buat saya pening nak baca entry yang mana satu. ehehehe. Serious ok, Geng Blogger ni cool gila dah now. Ada saja entry-entry baru yang di ping dalam masa 1 minit tuh.

Kalau saya kering idea nak tulis apa dalam blog cap ayam ni, saya cepat-cepat masuk Geng Blogger. 99% nak dapat diea menulis akan ada punyalah! Tak caya, silalah join sekarang woo.

Actuall, entry ni bukanlah entry yang dipaksa-paksa untuk memuji. Saya sendiri yang teringin nak memuji Geng Blogger ni. Ingat senang ke saya nak rajinkan diri promote wabsite orang lain. Jarang saya buat woo. Bukan kedekut link, tapi tak ada masa. ahaks! So, Geng Blogger. Entry ni khas untuk kamu naa. Entah siapa tuan punya pun saya kurang tahu. *damn terpaksa mengaku 😛

Untuk bloggers, kalau nakkan sesuatu yang cool, yang boleh tolong korang promote blog korang, nak kenal dengan blogger-blogger lain melalui ruangan forum Geng Blogger, yang nak dapatkan idea-idea menulis untuk blog korang sendiri..bolehlah join Geng Blogger.

Untuk Geng Blogger, selamat maju jaya dan selamat create idea baru lepas ni!! yehaa! good luck!

Artikel Berkaitan

34 responses to “Entry Khas Untuk Geng Blogger Yang Superb!

  1. mmg best support website malaysia yg cool mcm tu. ingt lg entri google nk shut down blogger? sj je g ping kt gengblogger tu yang kena serbu tu..hahaha

    • a’ah. entry ko yang sengal habis tuh???macam siut kan entry tu. hebat ko wei. banyak2 entry aku bace..entry tu wat i feel stupid ala2 amani.kahkahkah. good job lah!

  2. Geng blogger best jgk…dpt merapatkan silaturrahim ngan blogger2 lain..hahaha ;p
    .-= apiih´s last blog ..Kehebatan Haiwan Bernama Chameleon!! =-.

  3. mya

    geng blogger memang superb..
    gengblogger la banyak tolong up traffic..hehe
    .-= mya´s last blog ..Tidur mati! =-.

  4. sy nasih belom suprb..
    tp geng blogger mmg cool..
    haha

  5. lepas join geng blogger, traffic naik laju je.. hehehe..
    .-= Ramdzi´s last blog ..Makanan Segera Rakyat Malaysia =-.

  6. geng blogger mmg best!!
    sies.~
    FB da dianaktirikan sejak join GB.
    tehehehe~
    .-= hanna´s last blog ..nuff da bangon!!nak g perang!! =-.

  7. GB memang dapat naikkan trafik kalau dapat skor tertinggi 🙂
    .-= F I T´s last blog ..Best Bits of Project Alpha Season 1 =-.

  8. FTN

    betul betul betul!!
    sejak masuk GB beberapa minggu lepas, memang terasa aura trafik tu datang. walaupun tak cecah 3 angka lagi…tapi bagi blogger baru belajar cam aku … satu motivasi gak ler..hehehehe
    .-= FTN´s last blog ..Aliff Firdaus Yang Sedikit Pelik (pada aku je) =-.

  9. aku kenal geng blogger, da join..
    jadi aku angkat tangan.

  10. hi lizz, GB mmg best. Tapi ping laju sgt, sampai tak terlayan hehe. Nice to meet u.
    .-= Khairi´s last blog ..5 Pemenang utama kontes ‘Siapa Baca Novel Naik Atas’… atas apa? =-.

    • hehehe. a’ah laju . ade pros n cons. if owner blog tu sker lah ping die cpt kuar tp yg dah lame ping maybe hangin laju sgt stream tuh.hehehe. tp, for me laju2 sker lak 😉 nice to meet u 2

  11. Yeahh! Hidup GengBlogger! Eheh! 🙂
    .-= Fathiha Zainal´s last blog ..Mushmello! Yummy! =-.

  12. GB cool..cuma byk yg boleh diperbaiki lagi rasanya..apapun salute dengan apa yg diorang buat…
    .-= eyriqazz´s last blog ..I Am Back =-.

  13. gengblogger memang gempak.
    cun abis homepage dia
    bila gb ni wujud ek?
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Lari Ikut Teman Lelaki – Berapa Harga Seorang Wanita? =-.

  14. aku baru je join ritu..bulan bpe dah tapi sehari lg before masuk bulan baru.. tgk2 trus masuk ruang paling glamour bulan ni..hahaha de error sumtin la kot.. hehe tp best ah genglogger neh! =D
    .-= mello´s last blog ..Awak..saya tetap di sini.. =-.

  15. Mewakili admin dan owner Geng Blogger untuk mengucapkan terima kasih kerana mempromote =)
    .-= ariff´s last blog ..Nak Pulang Beraya Atau Tidak? =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge