Twitter Kena Hacked?

Twitter kena hacked ke? Ada problem dengan Twitter sejak semalam kan? Tak pernah-pernah saya dapat DM daripada Milimilo selama ni, tup-tup dapat DM yang menggoda semalam. kikiki. Mana lah saya nak percaya si Milimilo yang hantar kan?

Tapi saya buat bodoh mulanya. Tapi, selang 2 or 3 jam lepas tu dapat pula DM daripada entah siapa-siapa punya account twitter ntah. Haih, confirm ada something wrong ni dengan Twitter. Im not sure kenapa dan tak ada masa lagi nak buat eksperimen.

So, kalau sesiapa yang tahu apa puncanya. Why not share ek. huwaa!!! Susah lah kalau Twitter kena hacked. Boleh jejas kerja bloggers kan? huhuhuhu. Si burung kena lastik ke apa ni yerk? Haih, asal ada applications yang canggih sikit aje, adalah hantu yang nak dengki. hmm.

Hopefully Twitter akan ok lah lepas ni. Rasa tak keruan jugak kan tiap-tiap hari dapat DM horny-horny. wakakaka! Ngok ngek gila. hahahaha. Tengok ni.

Anyway, masih belum terlambat lagi rasanya kan nak ucapkan Selamat Menyambut Maulidur Rasul buat semua muslimin dan muslimat. Mudah-mudahan sama-sama lah kita mengikut cara hidup Nabi Muhammad S.AW. Satu je harapan, kalau boleh next year biarlah iklan atau drama-drama dekat TV tu sopan sikit time-time Maulud ni. huhuhu. Ini tak, hari kita ingat junjungan kita Astro dok pasang balik Konsert Akademi Fantasia. Terkinja-kinja.

Ada otak. fikir-fikirkan lah. Jangan rakus sangat nak kan keuntungan, sesekali tayang program berilmiah berkat dan mana tau boleh kaya lepas tu kan?wakakaka 😛

Artikel Berkaitan

36 responses to “Twitter Kena Hacked?

  1. yeah.. when something get’s famous.. people tend to destroy it.. =P
    .-= kenwooi´s last blog ..5 Things About Chinese New Year 2010 =-.

  2. OMG! ye ke kena hacked! saya buka link yg mili bagi ok????????? mati la.. mati laaaa

  3. tak nampak ape2 yang pelik pun dalam akaun twitter saya

  4. aus

    hahahak , ape lagi . goda la balik . hahahak .
    lantak la kena hack ke ape .
    hahaha

  5. twitter kne hack..i pon kene..haha..anta spam ntah ape2..haha..byk lak tue..cian plak rase kat org yg dpt DM i tuh..huhu..

    penyelesaainya- baik tukar pasword cepat kepada mereka yg akaunyer telah anta spam tuh..kang x psl2 twitter banned plak..huhu
    .-= apiih´s last blog ..Senyumlah Untuk Kebahagiaan Hidup =-.

  6. aku pn dpt DM dr mintang telip2..hahaha..btw ada sapa2 dpt dm dri aku tak?

  7. a’ah ada beberapa orang yang hantar msg horny..adoii dan jangan klik link tu mana tau tu pishing untuk dapatkan password twitter ata password sebagainya.. heh thanks for sharing!
    .-= F I T´s last blog ..Khas Untuk Freshie Blogger. Jom Terjah Blog Paling Annoying Ni Supaya Korang Tak Jadi Blogger Annoying! =-.

  8. aku dapat dari melz. hahahaha~ cisdel betul. .
    .-= ariff´s last blog ..Reply to Edisi Terjah Eyriqazz =-.

  9. twitter pun dah ada org hack.d
    bkn fb ja skrg ni.
    perlu hati2 lagi.

    biasa la org buziness.nak untung ja
    .-= Wan Perlis´s last blog ..Artis Kita Semakin Bangang – suam-suam kuku =-.

  10. xun

    nasib baik iman saya masih kuat, hampir tergoda tau. hahaha~!
    .-= xun´s last blog ..For Years, And Again, This Year =-.

  11. hacker mmg xder keje…….kf nk apply jadi hackerlah..bhahahaha
    .-= [email protected] last blog ..Hujan membasahi bumi =-.

  12. hahahah..
    samelka cam aku..tadik buka twitter..peh,.,.banyknyer DM..tgk2 spam..huhu..
    jgn la hack twitter wess…huhu

  13. meo

    twitter sy pun same… tensyen pakcik
    .-= meo´s last blog ..Bumble Bee & Cik Kelisa: Evolusi Kg Rapat Jaya Tambahan Drift 2 =-.

  14. tu bukan kena hacked.. tapi aku rasa ada orang yang allow something application untuk guna twitter dia.. so application tu yang DM.. so check twitter korang sama ada, ada tak benarkan mana-mana application yang tak dipercayai untuk access,kalau semua tutup menda tu so tak delah DM cam tu..
    .-= izzat aziz´s last blog ..10 Cara Mudah Untuk Hilangkan Gemuruh =-.

  15. Twitter pn diaorg nak spam jgk??..klu blog saya selalu kena spam..tp nasib baik ada letak anti-spam dkt blog..
    .-= Nadri JB´s last blog ..Sejarah Sambutan Maulidur Rasul s.a.w. =-.

  16. erk…biar betul…takkan kena hack plak…hurm
    .-= mohdisa´s last blog ..Berhibur Sambil Beribadah =-.

  17. sekarang dah tukar password twitter.harap2 dah xde message2 horny sebegitu lagi..kalo ade,sile report ye..apapun,never stop tweeting =)

  18. simple n steady,kadang2 selfish tu penting sebab tu Allah cipta benda tuh.Kita kene selfish untuk pertahankan hak…kalau tak asyik2 kene pijak

  19. Twitter pn diaorg nak spam jgk??..klu blog saya selalu kena spam..tp nasib baik ada letak anti-spam dkt blog..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge