Buat Duit Mudah Dengan Sponsored Tweets!

Buat duit dengan Sponsored Tweets. Alhamdulilah, tak sia-sia saya ikut jejak langkah Denaihati untuk mencuba nasib dengan Sponsored Tweet pula. Akhirnya, pihak Sponsored Tweets menawarkan saya tugasan. Oh, best sungguh.

Sebenarnya, tawaran tugas yang saya perolehi daripada Sponsored Tweets ni bukan lah baru. Saya terima 2 minggu lepas. Saya sengaja tidak mahu war-warkan dahulu. Risau kalau tidak diterima. kehkehkeh. Alhamdulilah, sekarang akaun saya sudah pun ada USD 2.

Tak banyak sebab saya baru bermula. Pelan-pelan kayuh maa. Yang best nya, amaun tu dalam USD Dolar. hehehe. Tidak susah mana pun saya lihat Sponsored Tweets ni rupanya. Cuma, syarat pertama untuk apply saja yang maybe agak cerewet sikit. Korang perlu ada at least 100 followers di twitter, sudah join at least 60 hari dengan Twitter dan ada 100 status update untuk join program Sponsored tweets. hehehe

Mungkin ada yang masih tidak tahu tentang Sponsored Tweets ni kan? Jangan risau, sebab bukan saja yang tidak tahu tentang ini. Pasti ada bloggers lain yang belum pernah dengar pun tentang Sponsored Tweets woo. Relax maa. Sudah ada yang baik hati menerangkan tentang bagaimana korang boleh buat duit dengan Sponsored tweets ni.

Terima kasih buat bro Denaihati kerana merajinkan diri menyediakan tutorial bagaimana mahu sertai Sponsored Tweets ni. Pada sesiapa yang mahu join boleh Lawat website Sponsored Tweets di sini dan kemudian, ikut semua tutorial daripada bro Denaihati. InsyaAllah, korang tak akan mengalami masalah woo. Kacang maa 🙂

Selain Denaihati, korang boleh jugak gunakan tips daripada saudara Zuls untuk dapat lebih peluang dipilih oleh pihak Sponsored Tweets untuk memilih jika ada tugasan baru oleh pihak advertiser. hehehe. Ikut semua tips oleh saudara Zuls di sini

Once korang dah setting semua cantik-cantik, jadi bolehlah tunggu giliran untuk dapat tugasan ye! InsyaAllah, kalau ada rezeki tak kemana kan? Cuma, kalau tiada usaha pun tidak boleh jugak. Jadi,rajin-rajinkanlah diri belajar dan terus belajar dengan sifu.

Semestinya bukan saya, sifu di luar sana. kehkehkeh. Selamat mencuba nasib dengan Sponsored Tweets!

Artikel Berkaitan

25 responses to “Buat Duit Mudah Dengan Sponsored Tweets!

  1. Sedikit sebanyak dapat tambah duit ni =)

  2. i only joined churpchurp for twitter.. i think its ok la =)
    .-= kenwooi´s last blog ..Wax Experience at Madame Tussauds London =-.

  3. Taniah kerana anda telah menjumpai 1 lagi peluang menambah duit poket…

  4. dgn churp2 pun aku dh fade up, apatah lg dgn bnda ni..huhu
    .-= x-po´s last blog ..PENGALAMAN SEBAGAI GURU =-.

  5. sya dah register under liza..huhuhuhu laju je kan sya nih
    .-= farenova´s last blog ..Cara Buat Link dibuka pada New Window =-.

  6. aku join menda nih,tp baru dpt 1 usd..xbrape phm sebenarnyer..hahaha
    .-= apiih´s last blog ..Apa akan Jadi? Manusia Dengan Singa! =-.

  7. Aku rasa aku pernah reg yg buat duit ngan tweeter ni.. lpas tu tinggal gitu je sbb x phm caranya..hehehehe
    .-= mello´s last blog ..i have been invited to join Lu pikirlah sendiri de movie official group at facebook by their admins =-.

  8. cam best jerk, ni yg nak cuba ni. hehe

  9. wahh bagus ni..tapi macam susah jugak tweet ni ek..churp2 pun dah slow campaign sekarng..hoho

  10. tugasan apa yg dia bagi tu…? lain mcm je aku dgr…hehehe….
    mesti promote link tugasan pertama tu…pastu promote 2 rakan anda yg guna sponsored tweet…hahaha…

    tunggu sampai ko dapat USD100 aku follow la plak…

  11. pernah juga cuba sebegini tapi twivert..earning tak berapa sangat,,,yang nih pon sama cam tu ker lagi advance ek sis?
    .-= Piston Pecah´s last blog ..Mereka Perlu minta maaf pada Seluruh Umat Islam =-.

  12. saya join Churp..tapi ntah..baru dapat 2 asignment dan belum di approve lagi..adoiii susah tul..
    .-= F I T´s last blog ..Rumah Paris Hilton Dirompak! Korang? Ikut Tips Balik Kampung Ni! =-.

  13. wah dah dapat USD 2 tahniah! Terima kasih juga link ke blog post tu.. 😀

  14. sejak aku pasang innity, churp2 baru 1 aasignment dpt.
    jahat betul diorang nih!
    .-= ariff´s last blog ..Jalan Jalan Beijing (Part 2) =-.

  15. Set your life easier get the mortgage loans and all you need.

  16. saya di terima jadi member,tapi masih belum ada tugas

  17. dah lama tak dapat ops. sakit hati tol. hahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge