Keputusan Contest 3 in 1 Lizarazak.com !!!

Happy New Year 2010!!!! Yehaa, alhamdulilah kita masih bernafas untuk menyambut tahun baru 2010. kan? Alrite, sempena tahun baru, hari baru, semangat baru..saya nak umumkan nama pemenang untuk contest 3 in 1!!!!

congratulations

hehehehehe. Saya sengaja tunggu 1/1/2010 untuk umumkan pemenang woo.

Entry ini tidak akan mengomel panjang. Cukup untuk saya umumkan siapa pemenangnya ok 🙂 Anyway, terima kasih buat semua yang sudi join contest 3 in 1. Saya teruja sebab mendapat sambutan baik daripada korang. toceh.toceh.

Tahniah buat pemenang dan buat mereka yang gagal kali ini, jangan sedih woo. InsyaAllah akan ada chance lain kan? So, ini para pemenangnya!

1) Pertandingan membuat banner untuk website Lizarazak.com


LizaRazakBanner_By_Cybernetic88http://cybernetic88.blogspot.com/2009/11/contest-lizarazak-banner-element-vector.html

2) Pertandingan request topik artikel mengikut kehendak hati sanubari


tiha

http://tihazainal.blogspot.com/2009/11/contest-lizarazakcom-request-topik.html

3) Pertandingan memuji dan mengutuk sampai bernanah



http://melromeo.blogspot.com/2009/11/contest-lizarazak-2.html

P/S: Sila contact saya di lizarazak84[at]gmail[dot]com

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

17 responses to “Keputusan Contest 3 in 1 Lizarazak.com !!!

  1. Wawawa.. Sy menang?? Eheh.. TQ lizz! 😀
    .-= Fathiha Zainal´s last blog ..TWENTY-TEN =-.

  2. congrate pd pemenang ..!
    cantek gile header tue..buat utk kf ble?

    btw slmt thn baru lizz
    .-= [email protected] last blog ..HAPPY NEW YEAR 2010 =-.

  3. wah. cun la banneryang menang tu. boleh gak kot aku buat competition banner lepas nih
    .-= ariff´s last blog ..Pesta Kambus Orang Dalam Salji – Sambutan New Year 2010 =-.

  4. tahniah kepada para pemenang.. hehee..
    selamat tahun baru lizz. 🙂

  5. wowowooowow ~ best nyer..
    tak tau lak ade pertandingan mengutuk =.=”
    .-= MrRollies´s last blog ..Selamat Datang 2010! (Entri Penutup 2009) =-.

  6. cantik…kreatif lah…ske2…nak jgk satu..tahniah pemenang,ko mmg kreatif!!..:p
    *happy new year..
    .-= OranGe´s last blog ..2010 =-.

  7. Wah,tahniah kepada pemenang
    .-= eyriqazz´s last blog ..Percutian di Johor Bahru (Part 3) =-.

  8. perrgghh mmg smart ah design2 tu..aku xreti pun nk wat..huhu
    .-= x-po´s last blog ..MAKSIAT & TAHUN BARU TAK DAPAT DIPISAHKAN =-.

  9. tahniah..tahniah kepada para pemenang…hehehe

  10. Thnx Lizz 🙂 miahaha
    .-= Melz´s last blog ..Semester Baru Dah Nak Mula ! =-.

  11. woo. aku mng ke?. haha. tq beb. ngee =P
    .-= acapz´s last blog ..Easy Hide File Into Picture (Program Edition) =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge