Merry Christmas!!! Lizarazak hilang

Im now on my way to Bandar Banyak Kereta. Kuala Lumpur! Kadang-kadang, saya kagum dengan manusia yang tetap sabar dengan karenah Kuala Lumpur. Maksud saya, bukan anak jati Kuala Lumpur. Si perantau yang saya tujukan.

merry_christmas_1

Mungkin ada juga tidak selesa tinggal di Kuala Lumpur. Saya pasti, ada yang bosan sudah kan dengar bandar hipokrit Kuala Lumpur. Kadang-kadang, hidup tidak semewah mana, makan minum cukup-cukup aja. Cuma, dah nama orang Kuala Lumpur.

Starbucks jugalah tempat minum paling cikai. Alahai.

Eh eh, tak sengaja pulak terngumpat Kuala Lumpur. hehehe. Sorry. Saya sengaja tetapi tak nak mengaku dah mengutuk. ahahahaha.

Entri ini ditulis sekadar mahu inform yang tuan blog cap ayam akan bercuti sempena Christmas ni. Im supposed to go back to Brunei tomorrow for my cousin’s wedding ceremony. Last minute discussion. Tak jadi sebab macam baru saja naik flite last month. hahaha.

Pengumuman pemenang contest 3 in 1 akan diumumkan minggu hadapan. Minta maaf atas kelembapan saya sendiri.Bukan apa, semua yang join bagus-bagus banget. Pusing gwe mahu pilih yang mana woo 😛

Buat mereka yang menyambut hari Natal, Merry Christmas guys!

Tadi, mak berlaku kejam dengan saya. Saya kata, “kan bagus kalau masa raya ada Santa yang hantar present kan?”. My mom bagi jawapan menusuk peparu, “present dengan pahala yang malaikat bawa dari langit, nak yang mana satu?”

Pergh. Masih terasa kemaluan teramat sangat.wakakaka! Oklah, nak undur diri dulu ya. Bersuka ria lah korang selagi boleh. Jangan sesekali merasa give up untuk terus hidup ok. Dunia Tuhan ni menarik woo! Love you all 🙂

I’m supposed to go back to Brunei this Saturday

Artikel Berkaitan

17 responses to “Merry Christmas!!! Lizarazak hilang

  1. selamat bercuti eyh. HO HO HO
    .-= santa naz´s last blog ..Digital wallpaper =-.

  2. Merry Christmas hohoho
    .-= rizputra7´s last blog ..Halim Yazid =-.

  3. sekarang ni penyakit “kuala Lumpur” dah merebak ke merata alam…
    *semua orang nak MENANG GAYA je skrg ni…(pdhl poket kosong)..
    .-= OranGe´s last blog ..KFC jual "WING" burung puyuh? =-.

    • hahaha. yeah, memang betul.actually, kalau orang tu asal from KL kite leh tau..gaya die dah memang macam tu. tp, yang lawak nyer biler org luar datang n melebih2. uhuhuhuu

  4. bgs jwpan mak..hehe
    .-= azizan4444´s last blog ..Saya Hairan Apabila …. =-.

  5. aboi suke part nie..”Dunia Tuhan ni menarik woo! Love you all”………….=)
    .-= si budak aboi´s last blog ..Cekeen =-.

  6. wah, nk gi brunei tu..nk ikut nk ikut..wakaka
    .-= x-po´s last blog ..PERLU KE HIPOKRIT DEPAN BAKAL MENTUA? =-.

  7. polis makan rasuah tue santa claus malaysia!!!!
    .-= meo188´s last blog ..Panik di Kuala Lumpur (Part 3) =-.

  8. haha. kl yang banyak kereta. sabar je la
    .-= ariff´s last blog ..Pelajar Malaysia Ditahan Seludup Bahan Letupan =-.

  9. Slamat bercuti.Saya pun baru balik bercuti dari Johor..Penat2…
    .-= eyriqazz´s last blog ..Roti Canai Terjah =-.

  10. hehehhe…
    Pedas tapi bermakna…
    Anyway, hope u obtain what yr mom trying to tell you… hehehe
    All the best Lizz…
    .-= Money Maniac´s last blog ..My 3rd Nuffnang Income =-.

  11. oso… happy new year…
    .-= Money Maniac´s last blog ..Happy Money Making New Year 2010… =-.

  12. Memang pedih ayat tue…hahahaha
    .-= jedi´s last blog ..Tegang =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge