CONTEST HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL. Contest menarik anjuran Denaihati. Ada yang tak tahu lagi contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL ke? Oh, silalah baca artikel coretan saya iaitu HIDUP BERANI UNTUK GAGAL sempena contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL ini dulu ok untuk maklumat lanjut.

Saingan contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL semakin sengit pada saya. Kalau beberapa hari lepas, entry HIDUP BERANI UNTUK GAGAL saya berpeluang berada di tangga agak baik di google.com. Waktu mula-mula entri HIDUP BERANI UNTUK GAGAL dicoret.

HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

Hari ini, bila lihat pada senarai penyertaan contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL buat saya menjegilkan mata. Dalam waktu yang singkat, contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL sudah menerima sebanyak 68 penyertaan setakat ini!

Karya HIDUP BERANI UNTUK GAGAL saya berada pada penyertaan ke 16. Kalau bukan kerana prinsip HIDUP BERANI UNTUK GAGAL yang saya pegang, tak mungkin saya beranikan diri untuk turut serta dalam contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL anjran Denaihati ini. Otai-otai belaka yang tersenarai pada senarai penyertaan 🙂

Siapa kata saya tak takut dengan blog kepunyaan Topo, Precious, Anarm, Azizwan, Aenaz dan lain-lain? Ilmu blogging mereka sudah melebihi berbanding saya. Tapi, tak apa. Contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL ini kan untuk semua. Saya tidak mahu rasa terlalu kecil pada diri sendiri. Saya perlukan semangat HIDUP BERANI UNTUK GAGAL sekali lagi untuk contest ini dan saya masih berpegang dengannya kini.

Kalau ada yang masih ragu-ragu untuk turut serta contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL, sudah-sudah lah dengan sikap berdiam diri. Tak salah mencuba nasib kamu. Mana tau, rezeki berpihak pada kamu kan? Kalau mahu berada di bawah saya, baca entri HIDUP BERANI UNTUK GAGAL dan baca syaratnya. Kalau tidak, tiada sebarang paksaan. Kamu boleh join terus melalui blog Denaihati. No problem, janji kamu happy 🙂

Untuk membangkitkan semangat yang masih ragu-ragu untuk join contest ni, saya akan letakkan senarai penyertaan di entri ini dari semasa ke semasa. Penting buat pembakar semangat saya juga. Check it out ya.

————————————————————————————-

Oklah. Kisah ini sebenarnya saya karang untuk join contest Hidup berani untuk gagal anjuran Denaihati dan saya tahu contest HIDUP BERANI UNTUK GAGAL dari blog zulseffort (http://www.zulseffort.blogspot.com)

* Sekiranya, korang mahu join contest Denaihati ni, korang perlu lah letakkan perkataan ini :

saya tahu contest “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL” dari blog Lizarazak.com (http://www.lizarazak.com)

Contest ini berjaya dianjurkan atas sokongan sponsor yang sentiasa bermurah hati iaitu DSGClicks, Berani Gagal Network, One Malaysia Blogshops, Anisha Online Mall dan Saudacare.

1. Contest mudah sahaja iaitu dipenghujung contest (tarikh penutup akan diumumkan kemudian), blog yang tersenarai di sesawang pencarian google.com menggunakan page the web berdasarkan browser FireFox dengan kata kunci  “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL” pada ranking 1 – 5 akan memenangi hadiah bernilai RM500 setiap seorang dan pada ranking 6 – 10 akan memenangi hadiah bernilai RM250 setiap seorang.

2. Kepada yang rajin mempromosi contest “HIDUP BERANI UNTUK GAGAL” akan mendapat hadiah RM10 untuk setiap referral. Lebih banyak referralnya maka lebih banyaklah hadiahnya.

3. Hadiah bertuah untuk penyertaan ke 10, 25, 50, 75, 100 dan seterusnya setiap gandaan 25 bernilai RM50 mengikut urutan link yang dihantar melalui ruang komen.

Artikel Berkaitan

18 responses to “CONTEST HIDUP BERANI UNTUK GAGAL

  1. salam….

    seronok kan join contest macam ni 🙂
    .-= wazy´s last blog ..HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

  2. wah, siap ada pingback lagi tu. bagus2. 🙂
    .-= mohdisa´s last blog ..Hidup Berani Untuk Gagal =-.

  3. owh maklong sayur kang kong ramainyer yg join !
    .-= si budak aboi´s last blog ..Jangan Nakal =-.

  4. Joe

    hoho thanks for dofollow link.. pandai tol main deep link memang top 10 neh
    .-= Joe´s last blog ..Install Windows 7 Mengunakan USB =-.

  5. uiks.. camne leh sama… fizz pun tngh draft list tuh.. hahaha.. 😛

  6. Hoh meamng power lah lizz no 16 tuuu.. blog saya tercorot jer ni.. 🙂
    .-= zuls´s last blog ..Cara Google Keyword HIDUP BERANI UNTUK GAGAL =-.

  7. salam..saya baru jer join..harap2 dapat masuk list tuh..
    .-= sepul´s last blog ..hidup berani untuk gagal =-.

  8. sama la… ari tu mmg x berani nak join.. apa la yg ada dgn blog sya yg setahun jagung tu (belum sampai 2 bulan pun.. hehe) tapi atas dorongan kawan2 dan smgt berani utk menerima kegagalan.. sya ikut juga contest tu..

  9. huhu gud luck lizz~
    .-= faiz´s last blog ..Blogaholics ker aku? Part 1 =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge