16 Produk Percuma Terunggul Untuk Semua

Pernah tak anda  rasa tertipu selepas membeli buku-buku di mana-mana kedai buku? Mungkin di Popular atau mungkin juga MPH. Oh, tak payah menuding jari pada orang lain. Saya sendiri sudah menjadi mangsa.

Bukan sekali, tetapi banyak kali.

Sia-sia, buang duit dan buang masa. Sejujurnya, saya tidak habiskan pun buku-buku milik saya itu. Tiada sebarang info menarik buat saya. Kosong walau berhelai juga muka surat hasil omongan kosong si penulis.

Maaf, bukan niat untuk mencerca tetapi memang itu kenyataannya.

Buku-buku yang saya beli itu sebenarnya ada juga dijual di dalam bentuk EBOOK yang kononnya berkualiti, bermanfaat dan berguna untuk newbie macam saya. Oh, jangan sesekali anda semua tertipu macam saya!

Tidaklah harganya melangkau ratusan ringgit untuk sebuah buku atau EBOOK. Namun dengan harga RM19.90, rm15.90 atau RM 29.90 sekalipun, pembeli berhak menerima sesuatu “ILMU YANG BERMANFAAT DAN BERSIH” daripada penulis dan penerbit buku/EBOOK sepatutnya.

Diulang, sepatutnya. Bukan dihadiahkan dengan isi-isi kandungan sampah bak kata Rohaizad.com di dalam blognya. Sejujurnya, saya mengakui yang saya telah membaca isi kandungan sampah itu tok guru 😛

gifts

Macam ni lah, saya baru dapat tawaran yang menakjubkan daripada Geng Newbie! Tak tahu saya nak kata apa lagi, terlalu bersyukur sebab diperkenalkan dengan seseorang yang menawarkan sesuatu yang sememangnya saya dan ramai blogger baru perlukan!

16 EBOOK PERCUMA babe!!!! Saya sudah mula membaca Teknik Buat Duit Part Time RM1000 Sebulan dan akan meneruskan pembelajaran dengan kesemua 16 EBOOK PERCUMA pemberian Gengnewbie mulai malam ini. Oh, sangat teruja.

Jadi apa tunggu lagi, dapatkan ebook “16 Produk Terhebat ” secara PERCUMA, sebelum pakej ini di tamatkan.

bundle2

Download free here

Jangan lupa baca testimonial daripada otai-otai perniagaan internet mengenai EBOOK daripada Geng Newbie ini.

testimoni1testimoni2testimoni3

Artikel Berkaitan

16 responses to “16 Produk Percuma Terunggul Untuk Semua

  1. wah. bagus nih. thank you!
    .-= ariff´s last blog ..Dividen ASB Akan Diumumkan Isnin Ini =-.

  2. wah.. power.. nampaknya dah mengorak langkah jadi affiliater ni..
    .-= zuls´s last blog ..Gambar Kemalangan di KB Mall =-.

  3. Hey, aku dah dapat buffered earning. =)

  4. Kalau lepas download dorang hantar spam tak?
    .-= Dak Wan´s last blog ..Racing in Trek Kg. Gajah =-.

  5. thanks
    .-= kosong´s last blog ..Hati =-.

  6. waa cik liza mmg baik hati! ok ti diushar
    .-= si budak aboi´s last blog ..Rezeki =-.

  7. ebook ni bagus..semua ada…
    tgl pilih jerk…
    .-= aleh´s last blog ..3 website yang digunakan untuk menguji dan menganalisa kelajuan internet anda =-.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge