Soalan quiz paling best untuk korang. jom join

mel

Yehaa! Its my turn now untuk kasi soklan sempena quiz yang dianjurkan si Melz. Pada sesiapa yang still blur-blur quiz apa yang saya maksudkan, boleh lah baca entry Anda dijemput menyertai kuiz unik.

Ok, pada yang dah tahu..so, apa tunggu lagi!!!! Jom join wei. Kacang giler soklan saya bagi ni.Kalau rasa-rasa macam sayang kat saya, silalah join dan jawab. hahahaha.

Quiz saya ni, simple sangat. even nampak macam susah cuz ada kotak-kotak. wakakaka!

Ok, lets start it ya! Ikut aja arahan dibawah dan boleh jawab dengan keadaan paling macho sambil korek pensil. muahahahaha

1– Perhatikan gambarajah dibawah ini baik-baik. Ini bukan ujian pertengahan tahun anak saudara saya, Bukan-bukan. Ini, soalan silangkata paling senang.

soklan_lizz

Klik gambar untuk zoom in ya!!!

2– Ok, kat bawah silangkata tu..korang akan jumpa soalan yang patut korang jawab dan kemudian isikan jawapan korang tu kat dalam kotak-kotak tu mengikut nombor soalan tu naa. *Kalau tak tahu 1 melintang ngan 1 ke bawah, sila masuk tadika semula.kehkehkeh

3Klu penting: Semua jawapan untuk soalan ni, ada dalam blog Lizarazak.com sahaja. Tak perlu sibuk-sibuk cari dekat blog Lizarazuk.com or Lizard.com. muahahaha.

4Korang cuma perlu jawab macam ni.

1 melintang : JAWAPAN

1 ke bawah: JAWAPAN

2 melintang: JAWAPAN

5– Important!!!!! Semua jawapan korang perlu dijawab diblog Melz ya. Sila jawab di sini. Pemenang akan dipilih berdasarkan kriteria rasmi quiz ini. hehehehe. Siapa yang hantar jawapan paling cepat dan tepat akan dikira pemenang 🙂

Pemenang akan dapat nilai Mata dan boleh kumpul untuk redeem dengan hadia-hadia yang Melz dah sediakan. Cool woo. Tengok list ni naa.

Topup
rm50 – 50MP
rm30 – 30MP
rm10 – 13MP

USB
1 GIG – 40MP
2 GIG – 50MP

Iklan
30 hari – 15MP
60 hari – 25MP

Makan
Area Kl : Tepi Jalan : Motif Gossip
25MP ajer
Area Kl : MekDi : Motif Gossip
28MP ajer
Area Kl : KepCi : Motif Gossip
30MP Ajer

Ok, good luck!!!!!!

Artikel Berkaitan

One response to “Soalan quiz paling best untuk korang. jom join

  1. Pingback: Habis madu, sepah dibuang | Lizarazak.com