Thanks Nuffnang for 11 buffered earnings and 5 metered earnings in my account

Alhamdulilah, pagi tadi lepas solat Subuh saya pun check akaun Nuffnang saya. Kalau blog Lizarazak.com ni cap ayam, Nuffnang saya bawah lagi level dia. Nuffnang cap semut. Sikit lagi amaun saya kalau dibandingkan yang lain.

Rasa mahu melompat bila buka saja Nuffnang, ada kejutan buat saya! Nuffnang beri saya 5 lagi Buffered earning minggu ini. Terima kasih ya Nuffnang tersayang. muahaha.

nuffnang

Sila klik untuk besarkan imej

Blog lain, saya tak lah teruja sangat. Tapi, bila dapat buffered earning untuk blog Lizarazak.com ni saya teruja sebab saya tunggu 2 bulan juga untuk dapatkan buffered earnings ni. Al-maklum, blog baru jadi trafik perlu lah yang baru juga untuk usha Nuffnang 😛

pelan-pelan kayuh. Saya bersyukur sangat sebab even tak lah boleh jadi kaya dengan Nuffnang tapi at least boleh lah guna duit tu buat contest lain. kan?? hahahaha.

Oh ya, sesiapa yang masih tak tahu tentang blog Geng Lirik saya tu..bolehlah lawat kalau mahu. Gua tak paksa naa. muahaha. Jap, try goda suruh masuk juga blog tu 😛

Tips simple daripada tuan blog cap ayam ini untuk mereka yang masih baru dengan Nuffnang, jangan give up. Belajar daripada mereka yang berpengalaman. Saya dulu cuma ada RM 0.50 saja tak berganjak dalam akaun Nuffnang. Tapi, kalau usaha dan tak bodoh sombong untuk bertanya pada yang lebih arif..InsyaAllah, naik sikit kot amaun Nuffnang nanti 🙂

Malu bertanya, sampai bila kita akan ditakuk lama. Renung-renungkan dan selamat beraya 😛

Baca entry berkaitan Nuffnang :

I got 8 buffered earnings from Nuffnang!

Red Mummy Diva, earned almost 40K with Nuffnang!

Earnings Nuffnang bertambah lagi!

Yahoo! Dapat Buffered earnings kat Nuffnang

Tutorial bagaimana meletakkan iklan nuffnang pada blog

Artikel Berkaitan

47 responses to “Thanks Nuffnang for 11 buffered earnings and 5 metered earnings in my account

  1. Congratz Lizz.I learn a lot from u.Huhu,bila la buffered saya nak meningkat ni..Maintain 7 aje,tapi oklah….dapatla dlm RM1-Rm7 setiap satu….Better dari takde….Any more tips?
    .-= eyriqazz´s last blog ..Ada Apa di Midvalley Megamall =-.

  2. web cap ayam ? hee..

    waa cik liza kayolah yer..
    .-= si budak aboi´s last blog ..Mesej Berlagu Pilu =-.

  3. wan

    good job and continue ur effort.
    .-= wan´s last blog ..LIMA 09: Scorpene sub takes pride of place =-.

  4. kayo kayo ko sekarang.
    .-= Mr J´s last blog ..13 tahun dahulu ( Mr J vs Kucing Garong ) =-.

  5. apa tu buffered 😕 @@ pening. baru2 ni, saya nye status gliteratti dah tukar jadi ordinary, tak prasan plak dia tak bagi taruk iklan lain. saya tak kisah pasal duit tu, cume poll ngan innit tu dah kene disabled rasa tak syok. so saya buang iklan lain. leh jadi gliteratti balik tak? :s

    :angeldream:
    .-= angeldream´s last blog ..Michael Jackson is still alive? =-.

  6. aku punye susah gile nuffnang nk letak ads kt blog..urmm.. btw, i’m blogging just for suke-suke..kalo dpt side income tuh yg best..

  7. hakk..sama la..dulu rm0.50 sen je manjanggg..ni dapat buffrd sampai 11..mahu beribu cash out ni 😉
    .-= cikepal´s last blog ..tanpa wanita..LELAKI menjadi KALAH dan TEWAS… =-.

  8. Im replied all c0mment using hp cabuk ye,sori if salah eje.hehe

  9. wahh..makin meriah la nuffnang u sekarang..
    kaya gile la ni..
    hahaha
    .-= Arief´s last blog ..The Sejadah Story =-.

  10. Ynn

    fuyoo kayo den kayo. aku de dua je ;(
    .-= Ynn´s last blog ..3 barang berharga tanda kesayangan dari teman tersayang =-.

  11. hoho leh la blnja aku nnt k..klik2 la iklan aku

  12. nanti gua buat entri tentang isu nuffnang gila beri ads CPM ^^
    .-= eldy´s last blog ..LockThis – kuncikan windows, lindungi privasi =-.

  13. yup…..stuju2…malu bertanya di takuk lama…mekasih 4 da optimistic tips…..

  14. wahh..bagus2..dh byk buffered :0

  15. alamak ko ni hebat la…

  16. patut hepi semacam ko kan..huhu dpat buffered merata..hahaha
    tahniah aku ucapka..aku xmerasa buffered lg ni..huhu

  17. tahniah lizz!!
    =)
    .-= lumut´s last blog ..bukan aku nak,tapi aku mesti. =-.

  18. tak lama lagi ble la dpt ads pulak ye?Bolehla kaya cam Kennysia or redmummy
    .-= eyriqazz´s last blog ..Kennysia oh Kennysia =-.

  19. wowww… lucky you to be getting extra stuff… my account has be stagnant for the past couple of weeks and i have no idea what’s wrong… nothing’s moving. nothing’s being added. the figure’s aren’t even changing. oh well…

  20. kn bagus kalu earning nuffnang aku mcm kontera..tp apa kn daya nuffnang ssh cari advertiser tuk blog aku..

  21. wah…bestnyee…
    tunjuk ajarku sifu 😀 ..hehe
    da 4 bulan bernufnang, tapi baru dpt RM2.00..huhu
    masih lom paham lagi pasal buffered tu,
    nk g bace dulu dlm blog ni..hihi 🙂
    .-= wan2911´s last blog ..Mereka Yang Lahir Tahun 1980-an =-.

  22. lizz! cmne nuff ni xphm lgsung sbnrnye la.huhu…letak je kat situ tapi xtau ape2 pon…ajrla sifu.huhu
    .-= bellarossa´s last blog ..Senyum simpul #3 =-.

  23. Lizz, ko buat camne sampai dapat byk gitu advertiser? Camne diorang tentukan advertiser? pls tunjuk ajar.
    .-= Jali´s last blog ..Bulan Kita Yang Cantik (Foto Definisi Tinggi) =-.

  24. Teman masih mentah dlm nuff2 nie
    .-= Dak Wan´s last blog ..Tips Blogging – Boikot WIDGEO! =-.

  25. liz, aku bru prasan lah aku dpt buffered earning n metered earning.
    tapi kan aku tak phm lah apa menda tuh.
    hehehe boleh tak tolong explen kan..
    🙂
    .-= Hazirah al-Barakbah´s last blog ..Keperluan ke Keinginan? =-.

  26. ambo pun dah lama x merasa BE.. tak tahu la knp.. keep waiting je keje,,,hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge