Promo Lucah Air Asia, apa pendapat korang?

promo

Pergh. Baru lepas tengok promo Air Asia. Sudahlah hari ni Jumaat, saya dah tertengok benda berunsur lucah pulak dah. * Konon-konon macam sucilah selalu kau Lizz!!! hahaha.

Saya nak kurangkan dosa, tapi rugi kalau lelaki tak tengok ni. Nanti kata, saya tak berkongsi pulak kan? hehehehe. So, korang tengoklah kalau nak. Saya tak paksa, tapi pleaselah tengok! muahahaha.

Selamat Menonton promo macam lucah tapi ada mesej jugak for me 😛

Artikel Berkaitan

54 responses to “Promo Lucah Air Asia, apa pendapat korang?

  1. Ynn

    gilaaaa HAHAHAHAHA

    comel budak tu okay skrg nk pegi sucikan diri tsk
    .-= Ynn´s last blog ..budak lelaki kelas i semua otak lucah benci. =-.

  2. baru je nak tgk,
    tp kena block kat u aku ni…
    haha…
    ~aku masih suci
    .-= Azah´s last blog ..Clean & Clear =-.

  3. budak kecik pun dah diajar bende2 cm tu haih..hehe

  4. Ntah ler… diorang ni nak promo filght ke nak promo pramugari diorang..
    .-= zuls´s last blog ..Tentang MyBloglog… Lima Perkara Yang Saya Suka =-.

  5. hahahhahahhahahhaha kelakar betul.
    okay fine ada unsur tak elok disitu. macam air asia ni tempat pramugari jual body pulak kannnnnnnnnnnnnn! tak patut.

  6. Lol… cute jugak ad ni… Btw, dah nang post u kat innit tu… ^^
    .-= Kennee´s last blog ..Mike Portnoy Named in Top 50 Drummers of All Time =-.

  7. yasmin ahmad punya kalau tak silap. so paham² la
    .-= nesca´s last blog ..Statics Tower =-.

  8. seb baik bkan melayu.. huahuahua ..

    neway promo nie macam nak ajaq budak² jadi makin setan ajer..
    .-= Melz´s last blog ..Terluka – Lyrics Oleh Melz.. =-.

  9. ahah~
    abes la gua!
    kene sucikan diri balik dah!
    ki3~
    .-= chentaMAYA´s last blog ..|PAGIpagi tak berMUD| =-.

  10. naz

    uiks, pndidikan awl seks knk2 brmula di airasia ke?
    .-= naz´s last blog ..Chillaxing with Yoga! =-.

  11. haha. kcik2 dah pandai. hmm
    .-= aman´s last blog ..Adakah Chrome OS Bakal Saingi Windows 7? =-.

  12. hahaha..
    maknenye kite boleh peluk la pramugari2 airasia eh?
    tapi takde la lucah mane pun iklan ni..
    haha
    .-= Arief´s last blog ..Futsal Shoe Surgery =-.

  13. xun

    this is child abuse. demn. why not me? haha!
    .-= xun´s last blog ..Sketch 6 – Fatigue Syndrome =-.

  14. mashaAllah.. kecik2 dh pervert.. airasia ada sterwardess cantek je..

  15. tak kua tv lg kan?
    harap2 tak lepas la
    mengajar pulak budak kecik.
    yg tue ni takpela,ahaha
    .-= izwan7´s last blog ..Sweet words that will eat you someday =-.

  16. hahhhahaha
    selalu kuar kat tb..
    tgk dek ank2 buah aku terloncat2 suke!
    alamat lepas nie balik je kg nak naik air asia giler mak bapak macam kaya! kah3
    wosak kan pemikiran bebudak je.. haish..

  17. meo

    dah bossnye tambi….

    iklannya pun thp tambi

  18. haha hmpeh py iklan daa..aku pun nk gak jd cm bdk tu..hehe
    .-= x-po´s last blog ..SIAPA JUARA BERSIAP? PEREMPUAN ATAU LELAKI? =-.

  19. boleh ke aku nak ganti budak tuu? hohohoh

  20. hahaha..aku bygkan bdk laki2 itu aku..wey erkk……..!!!

  21. dah tgk kat tv…budak2 sekarang dah terlebih maju hehehe…aku nak kena naik air asia nie..nak buat macam budak tue…
    .-= rizputra7´s last blog ..Surat untuk awek aku… =-.

  22. hehehe~
    suka sungguh dengan iklan ni~
    Budak Isaac itu~ alahai, mau gelak walaupun segan bila tengaj tengok dgn adik2~
    .-= Zara´s last blog ..Maaf, Ini Kali Terakhir Kita Dapat Bersama – Rasa Mahu Tutup Dunia Ini Menjadi Peribadi Teman. =-.

  23. Pelik kan..sepatutnya pihak TV jauhkan iklan2 macam ni..xkan kerana air asia bayar mahal diorang terima je..aduss..jangan kerana duit, semua tak nampak dah

  24. Bukan lucah…
    Eksploitasi wanita je..
    .-= zool´s last blog ..Popularkah anda ? =-.

  25. beshnyer jadi budak tuh….
    .-= iorichee´s last blog ..Perubahan hidup di kampung dan bandar…. =-.

  26. ery

    tak nampak pun kelucahannye…
    .-= ery´s last blog ..Lirik Lagu Raja Gelek – One Nation Emcees+MP3 =-.

  27. Pingback: Borak Santai: Anda Tanya, Saya Jawab | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

  28. Pingback: 10 Perkara Saya Paling Benci Bila Tengah Online Internet | BLOG PICISAN TAPI BUKAN BLOG MURAHAN | Lizarazak.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge