I got 8 buffered earnings from Nuffnang!

Yehaa! Selesai 1 exam. Gedik gila. Padahal, tak banyak subjek pun sem ni. Hahahaha. Cuma, kalau dah kata manusia pemalas baca buku ni memang lah berperangai macam gwe. muahahaha!

Oh ya, oleh kerana saya macam happy lepas berjaya memenuhkan buku jawapan tadi..so i wanna show you something lah. Its about Buffered earning lagi!!! yehaa!!! hehehe. Jangan salah faham ek, bukan menunjuk tapi gwe sekadar mahu buat kamu semua bertambah semangat untuk update blog sampai terasa nak muntah hijau. lalalalala

Tulis panjang-panjang pun belum tentu korang baca kan??? kan??? Mengaku cepat. hahaha

*Anyway, sorry sebab terpaksa guna gambar nuffnang yang dah sedia ada dalam hosting saya ni. Al-maklum guna PC orang lain. Mana ada photoshop nak resize picture kan?? muahahaa. Terpaksa beb 😛

nuffnang_logo

So, why not saya letak snapshot buffered earning saya ek 🙂 Oh ya, Current earning gwe tak mo tunjuk cuz bukan gempaq sangat pun. Biasalayh, blog suam-suam kuku kan? hehehe. Bukan macam RedMummy. Im sure banyak. Its ok, kena usaha lebih lagi. Korang pun tau ok 🙂

nuff
Klik untuk besarkan imej!!!

ok, itu saja. Alhamdulilah. Last week tinggal 4 aje sebenarnya buffered earning tu. this week dapat 4 lagi. Thanks Nuffnang!!! hehehehe

Kalau ada yang tertinggal entry pasal Nuffnang, and kalau mahu boleh view entry berkenaan tutorial untuk meletakkan iklan Nuffnang. Mana tau yang masih belum tahu nak letak inlan dekat blog masing-masingkan? Tapi, itu untuk blogspot ya!!

Kalau nak baca entry Yahoo! Dapat Buffered earnings kat Nuffnang pun boleh jugak. hehehehe. Kalau tak kesah lagi, boleh lah baca saya berlagak tentang Earnings Nuffnang bertambah lagi!

* Jangan percaya saya berlagak tuh. Sah-sah bohong. Belum kaya macam RedMummy pun . HAHAHAHAHA. Saja-saja 😛 hehehhe

Artikel Berkaitan

47 responses to “I got 8 buffered earnings from Nuffnang!

  1. haha cool..
    enjoy the earnings =D
    .-= kenwooi´s last blog ..Boobs Awareness Entry =-.

  2. sudah membaca tutorial itu….
    dah kayo,payong le…hihi
    .-= Piston Pecah´s last blog ..Akibat suke melompat atau…? =-.

  3. wow. ctr 26%. tinggi gile. aku baru je letak nuffnang, so tak dpernah apat lagi buffered earning 😛
    .-= cyberfly´s last blog ..JDownloader – perisian downloader terbaik untuk rapidshare, megaupload, mediafire =-.

  4. tahniah! sesuatu yang membanggakan!

    teruskan usaha murni kamu 😉
    .-= megat´s last blog ..Irihati Dan Busuk Hati, Patutlah Dunia Blog Susah Nak Maju! =-.

  5. jue

    aku jelessssss..huwaaaa~
    .-= jue´s last blog ..Bunkface – Through My Window (TM ads) =-.

  6. Tak jeles… tak jeless
    .-= Mr K´s last blog ..Melayan Jiwang 14 – Brown Eye =-.

  7. wooOOoo… ko ni memang gila btol ngan nuffnang… confrm lpas blaja kang mintak keje kat sana diorang sure kasi. 😛

    pape pon, cakap terima kasih kat aku… cepat! aku hari2 lawat blog ko tau… lbih 5 kali sehari. kadang2 tgg blog post adalah sehari sekali. kadang2 de lah 2 kali sehari… 🙁
    .-= fikri´s last blog ..Look At My Desktop! =-.

    • cheh. wat muke comei2 naa.hahahaha!! alahai, thanks ar wei. wat susah2 aje. huhuhu. aku wat blog ikut suke suke time aku je wei 😛

      kalau nuffnang nak terime, aku nak wei. kahkahkah

  8. banyak ke bank lirik ko..hahaha bagus ko liza haha
    .-= Melz´s last blog ..Tips Perli Tuan Kedai Makan =-.

  9. kena rajin tarik pelanggan la lepas ni ! ha ~
    .-= eldy´s last blog ..Cara mudah design blog (blogspot) =-.

  10. pergh!!byk tuh….tahniah~~rezeki lah kan org kate…
    cmne leh dpt buffered byk cmtuh..
    gune bomoh neh..=p
    .-= lumut´s last blog ..CUCI MATA.bunga bukan sekuntum. =-.

    • chet. bomoh2 tak baikwoo. hahaha
      niche blog yg penting wei. kalau ko tgk btul2, blog aku yg dpt buffered earning tu kan blog entertainmen n produk supplement/food…mmg sng dpt kempen. thats the secret 🙂

  11. update sekadar memenuhi poket nuffnang? hurm. only u know 🙂
    .-= yonna´s last blog ..Y559 : Kek Bola dan Kek Laptop =-.

    • oh, no need to comment like that. i will answer it 🙂

      yes, update is only for nuffnang purpose for bank lirik blog and for HPA blog is my responsible to update it if i got new information to share with people.

      for Lizarazak.com is my personal blog. i can update it 10x per day if i want and if people want read it, please welcome. if not, bye bye.

  12. Kira hebatlah tu dpt 4 buffered earning..
    BUkan senang nak dapat tu..
    Hanya blog yang tinggi traffiknya leh dpt…
    .-= zool´s last blog ..Hong Kong Disneyland, cam best je.. =-.

  13. hbt..caye la..aku nk 1 kempen pun ssh..ni plk nk smpai 8 cmni..haha..

  14. ouh ha congrat 4 that! =)
    pas ni rjin2 la soh aku klik ye.
    hahaha =P
    .-= acapz´s last blog ..Contest 1 : Pamerkan Desktop Anda Dan Menangi 1 Bulan Megaupload Account! =-.

  15. wahh..
    bestnye..
    i just got 1 buffered earning this week..
    haihhhh
    .-= Arief´s last blog ..The Haircut Syndrome =-.

  16. adeihh..aku ni buta it. buffered earning n camno pulok yo?
    .-= izwan7´s last blog ..Goodluck to all =-.

  17. hoho ko ada bpe blog sbnrnya? 3?

  18. bestnya.. bila ntah nak dapat camtu..hehe
    mesti trafik kena tinggi baru bleh…
    biasa orang sorok nama advertiser.. bukan earning.. 😀
    .-= izzat aziz´s last blog ..I read more than 100 blogs per day and its fun. =-.

  19. eh lizz..nak tanye la..
    yang CTR bonus tuh..
    die boleh turun naik ek??
    lepas tuh current earning tuh mule2 dah byk..
    bile dpt buffered baru..die turun ker?
    aku bukan paham pon.
    aku letak pon sbb org letak,haha
    .-= lumut´s last blog ..koleksi bahasa syaitonnirrajim =-.

    • CTR bonus tu memang boleh turun naik.depends pade jumlah visitors if xsilap (buffered earning punye case lah bukan kes campaign biase ok). lagi besar CTR kau, lagi masyuk duit ko 🙂

      current earning patutnye xder ape2 pun ngn buffered. stau aku, macam ni.

      bile ade buffered, akan ade iklan yg dok berlegar2 aje kat blog depends on masa yg ditetapkan/bilangan visitors yg advertiser dah set kan. once dah abis masa tu, earning dlm buffered ko akan masuk dlm metered earnings pulak.

      nanti, ko kene tunggu earning ko update sampai duit dlm metered tu dikira sekali dengan campaign biasa utk dpt current earning yg latest

  20. hahah..aku xpaham jadah ape neh.
    lantakla..nga nak final.cuti nnt aku blasah nuff..
    aku baru je join nuff neh.xsampai sebulan pon lagi.
    thanx lizz..
    exam study beb.
    .-= lumut´s last blog ..koleksi bahasa syaitonnirrajim =-.

  21. congrats, saya tengah tunggu buffered maybe sebab baru lagi dan unique tak banyak…..
    .-= sharinginfoz´s last blog ..Bajet 2010 – Skim Persaraan 1Malaysia =-.

  22. enjoy2

    i pn bulan ni dpt 10 buffered..

    mmg masyuk bulan ni dgn nuffnang

    hope bln depan masyuk byk skit buffered nih..
    ehe

  23. belom ada rezeki lagi 🙂
    .-= simieY´s last blog ..~ november rain =-.

  24. wah, mantap²..
    aku skrg ada 4 je buffered..:)
    .-= unwanted´s last blog ..Kes Namewee vs TNB, Dan Jawapan TNB =-.

  25. Pingback: Thanks Nuffnang for 11 buffered earnings and 5 metered earnings in my account | Lizarazak.com

  26. produk herba keluaran HPA.. ?? oo.. blog kedua ek? bagusnya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge