Yahoo! Dapat Buffered earnings kat Nuffnang

Morning semua!!

Wah, sebenarnya saya perlukan menyiapkan diri yang sememangnya belum siap apa pun untuk presentation hari ni..tapi, disebabkan happy dan rasa sayang yang makin menebal dengan si Nuffnang ni..saya buat-buatlah macam dah teror. muahahaha

Ok, saya baru saja lepas sahur dan tangan macam gatal sangat nak check ada tak buffered earning kat dalam akaun nuffnang saya.hehehe.

Taraa!!! ada 1 lagi buffered earning yang nuffnang beri pada saya!! Walau sedih sebab tak dapat si happy prepaid macam yang dok berpusing-pusing dengan jayanya dekat blog si Ynn, tak apalah..yang ni pun cun gak!!! wakakaka.

Dekat bawah ni, saya buat screenshot from akaun Nuffnang saya. Perasan kan its not for this website tapi special untuk blog lirik saya!!! yezza. Mana yang belum tahu, bolehlah klik disini

buffered

Lawa woo iklan Digi Pimp My Broadband ni ok and now sedang berlegar-legar dekat header blog lirik saya tuh.hehehe

main

Sure ada yang akan tanya macam mana buffered earning ni kan? Kalau si otai Nuffnang, tak payahlah baca entry ciput ni naa. muahahaha. Baiklah, dah alang-alang saya gedik buat post ni, saya story sikit lah apa yang tahu ok 🙂

Buffered earning ni korang akan dapat aka merasainya (hahaha) kalau korang betul-betul bertuah woo. Pengiklan yang join Nuffnang akan pilih daripada ramai-ramai bloggers yang join Nuffnang ni yang mana website/ blog diorang ada potential untuk beri pulangan pada company diorang.

– First, korang kena maintain trafik lah kan. Itu semua orang tahu tentang Nuffnang ni. Traffic traffik traffik!!! So, far blog kafelirik saya ni memang tak pernah sunyilah from visitors. hehe. (Tips ciput-buat blog yang popular genre nya, bukan buat blog syok sendiri.memang takkan dipandang sangat rasanya)

– Lepas tu, bila traffik korang dah maintain cun aja, make sure pulak korang punya blog tu tak ada widget-widget yang menyemakkan keadaan kat tempat-tempat wajib iklan nuffnang akan ditempek kan woo. Header, sidebar and between content tu, kalau boleh jangan lah ditutup dengan widget merepek ok 😛 (tips ciput kedua- Pengiklan memang takkan pilih blog yang mana tempat diorang nak tempek iklan tu tak bape nak nampak woo.hehehe)

– Last, sila update blog kamu selalu kalau nak ada dalam list pilihan si pengiklan Nuffnang ok!!!! No update, kureng sikitlah nak tercalon.huhuhuhu (tips ciput terlast-saya update blog kafelirik tu at least dengan 1 lagu pun ok dah. Janji update beb!)

Itu saja yang saya boleh kongsikan dengan mereka yang ingin tahu.wakakaka! Pertanyaan lanjut, silalah tanyakan pada otai-otai Nuffnang. Gwe baru je pun, saja nak kongsi ilmu mana yang ada.hehehehe

Akhir kata, kalau nak dapat pahala banyak di bulan puasa ni..beri pulak makan pada si anak yatim yang satu ni..bolehlah tolong datang berkunjung ke blog KafeLirik saya tu dan bawak-bawaklah mengklik ye.hahah! Maceh!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

37 responses to “Yahoo! Dapat Buffered earnings kat Nuffnang

  1. bnyk gk blog ko mantain ek…
    ho3…tahniah2…

    smkin lme smkn bnyk buffered…smakin mantop…

    p/s : nnt duit tu blanje aku teh o ais…hohohoh…

  2. ape kate ko letak skali iklan ohmuzik kat situ…
    ok gak ape…heee…

  3. Ynn

    wkakakka siapa ynn tu? comel x dia? *koma. wehhh baru tau ada belog laincit cit takpaa aku terjah always naa.

  4. meo

    wah, terer muzik jg ye…

    nanti pilih lagu untuk kekasih idaman sy leh?

  5. Aku x juampa pun link buffered earning. Camne nak buka?

  6. jue

    kat mana buffered earning tu? once chosen, baru ada ek menu tu?

  7. jue

    finally i got myself buffered earning =) me loike..
    i nye P1-wimax =) thanks for the info lizz
    .-= jue´s last blog ..Hendak Seribu Daya, Tak Hendak Seribu Dalih =-.

  8. Pingback: Earnings Nuffnang bertambah lagi! | Lizarazak.com

  9. tip yang sememangnya bagus amat.. buffered earning..
    .-= zuls´s last blog ..Weblog Popular 1Malaysia memang memeningkan =-.

  10. Good tips.I pun baruje dpt buffered earning(Nokia).Gembirakan?Lebih-lebih saya baru register Nuffnang Sept 09.Plan nak write about it and referkan to ur entry.Is it ok?

    http://eyriqazz.blogspot.com
    .-= eyriqazz´s last blog ..Kisah Mat Salleh dan Penjual Rojak =-.

  11. gua punya tips lain drpd yg lain .. ha !
    .-= eldy´s last blog ..Google sites untuk flash hosting =-.

  12. marina

    hye.. thanks pasal info buffered earning tue ea.. tp macam kurang paham la fungsi buffered earning nie..

    lagi satu pun baru lagi join blog.. boleh tak kita exchange link?

  13. Pingback: Thanks Nuffnang for 11 buffered earnings and 5 metered earnings in my account | Lizarazak.com

  14. Thanks Liza, sekarang kami dah tahu maksud buffered earnings tu.
    .-= blogresipi´s last blog ..Candle Light Dinner =-.

  15. alhamdulillah, dapat lagi ilmu yang best hari ni..
    tQ bagi tips2 yang amat begune ni 🙂
    .-= wan2911´s last blog ..Mereka Yang Lahir Tahun 1980-an =-.

  16. ahm

    tahniah..kasi tip sikit..nak juga rasa dpt buffered earning ni..huhu

  17. Uish? Dah tak wujud blog kafelirik tu erk?
    .-= Dak Wan´s last blog ..Pertandingan Foto CHINTA Suci =-.

  18. tahniah2…ak pn nk cmne gakk.bler la agaknye dpt..hehe
    .-= aieseifer´s last blog ..Let say Yess to blogger Ribbon..!! =-.

  19. Terima kasih kat info tu…
    tapi nak kena belajar banyak lagi…
    masih lg baru dalam dunia blog ni.

  20. wah…sy xpernh dpt lagi buff earning ni…da hampir sebulan join nuff..harap2 nnt ade brita gembira la…nice info kak liza..
    .-= fizi´s last blog ..Video Dalam Ka’abah: Betul Ke?? =-.

  21. Sy pun baru pasang nuffnang.. maybe tips ni berguna.. kene adjust balik kedudukan ads ni..

  22. Info yang sangat berguna pada saya yang baru nak berjinak-jinak dengan nuff ni..hehehe..Thanks yaa..

  23. blogger otai.. biasalah.. BE tu perkara biasa je.. 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge