Karam Singh Walia melaporkan

Selamat Hari Raya semua! Macam mana raya kali ni? Kalau ada yang tanya pada saya, saya akan katakan raya tahun ni happening! hehehehe. Yeah, bukannya tidak bersedih kerana baru saja kehilangan ahli keluarga terdekat, cuma saya rasa perlu untuk kite sama-sama meraikan hari bahagia ni. kan?

Bergembira bukan bermakna saya lupa pada yang tiada. Pusara ayah, kakak dan juga atok kami ziarah juga walau sesak di kawasan perkuburan. Walau tidak banyak doa yang saya kirimkan, bacaan Yasin seorang satu alhamdulilah saya kirimkan juga.

Ok ok. Mood gembira balik.

Best giler bila part salam-salam nak bagi duit raya kat anak-anak saudara! Macam-macam gelagat tau. Anak saudara yang paling kecil sekali, si Izzat dengan perangai notty dia. wahahaha. Lucu banget.

Ok, you know what? Izzat macam ghairah gila bab nak bagi duit raya pada orang yang datang ke rumah tadi. So, dia mintak mama dia duit. His mom bagilah RM1 tu dalam 20 helai gitu.

Its ok kan kalau budak-budak datang raya and kita bagi RM1 or RM2. kan?

Tapi, Izzat ni sengal ok! Entah macam mana, kami semua syok sangat bual dengan guests yang datang, so tak perasan Izzat buat apa. Ada ke patut, dia main bagi aje berapa ringgit yang dia nak???? Paling sengal, bila dia amik duit RM10 yang papa dia bagi pada dia yang banyak-banyak tuh pada budak-budak!!!

Lawak kan? Budak-budak raya dapat RM 10 seringgit daripada kanak-kanak berumur 4 tahun. Oh My God, Izzat.hahahaha.

Tak apa, rezeki budak-budak yang datang lah tu.ahaks!

Petang pulak, my turn pergi beraya rumah kengkawan. 2 buah rumah aja pun. Itupun sebab my frenz tu dalam pantang. hahaha. Saya rasa nak anak lah. Nak anak kena kawen ek? Hmm, nak kawen lah pasni. muahahaha

Satu perkara yang buat saya mual is Astro punya rancangan TV. Pleaselah jangan ulang-ulang movie lama 1,000,000 kali boleh tak????

Erk, saya tak mahu beremosi. Malam ni raya pertama. wakakaka. Happy-happy mood againz 😛

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

10 responses to “Karam Singh Walia melaporkan

  1. selamat ari raye…maaf zahir batin…

  2. sempat lagi mengupdate blog lol. gi raya la

  3. ckp izzat aunty lumut pon nak??
    erk..aunty??kakak..
    ha sweet2..=p

  4. Yaerghhh!!!!!
    Happy Mood di hari Raya!
    Selamat Hari Raya Aidilfitri =)

  5. lizz..happy raya…jom makan kuih banyak2…

  6. happy raya lizz..macam best je raya kamu kali ni eh..sy pun senyum je bace

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge