Saya Merdeka!!!!!

Will be update later. Terlampau happy dapat domain sendiri and siap hosting . Paling best, saya tukar ke WP!!! yehaa.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

36 responses to “Saya Merdeka!!!!!

  1. hello lizarazak…
    hahaha

  2. delacroix

    testt testt! wah…dis is yor fes domen ha..kongretulasyen…

  3. yayy!!!
    aku pengkomen pertama…
    err.. adakah entri ini bakal di delete?
    haha…

  4. admin

    of course akan di delete!!hahaha best best.hehhee

  5. delacroix

    Mis etmin..dun dilit la. let ol de komen bi postet hiyer..

  6. hohohooh nak jugak komen.. 😀

  7. alamak…
    bau apa tu?
    bau kedai rupanya…
    haha…

  8. hehe, dah guna wordpress sudah skrng ni 🙂

  9. waw tahniah~ best ke WP? aku pengguna blogspot tegar!

  10. Azah~hahahaha!!!! best best. Kau org pertame menyemak kat blog aku!! yahoo. Bravo beb.kikiki

  11. delacroix~ stop it beb!!!! ferum las nait…u mek mi semail okeh. ip ingelish ticer rid dis komen..dey wil pengsan!!!!! muahaha

  12. topo~ini die cikgu WP yang garang!!! gwe takut. muahahhaa. fitnah.kahkahkah

  13. chokilala~salah wei. Lizard. muahahahaha!!!

  14. blowie~best kan bau ni wei?gegegege

  15. Khairil~yezza!!! tiap malam layan otai WP..last-last..aku pun terjebak. kahkahkah. but, it worth it giler. i like.hehehe

  16. nesca~you should try WP beb. gegegege!!! mabeles woo. tapi, aku budak tadika lagi..terhegeh-hegeh lagi ni. kena godeh banyak ni.huhuhu

    jomlah join!!!

  17. Haha tahniah…
    blog aku jugak tak merdeka sbb bandwidth exceed ujung bulan~

  18. Yahoo!! ade dah avatar. to all of you here,

    TQ so much!!!
    utk Topo, Azah, Chokilala, k_afzal, fwzynn, zelo55, einztrigger, abdusfauzi and lain-lain yang tak disebutkat sini..(gwe lupa.hehehehe)

  19. salute~~ ni yg aku terpengaruh sekali nih…hehe

  20. lizard sewel. mmueehehe (entry ni delete ke tak?) 😛

  21. hebat ler cik lizz nie….dah laman sesawang pulak…ingat salah masuk rumah tadi.hehehe…weh tahniah ler..web ini semperna merdeka ker???

  22. Salam 🙂 wah..dah berubah ker WP ni… dengan guna nama ori plak tu.. wahai che Liza Razak… Selamat ber WP..hehehe

  23. meo

    caiyok2!…

    artikel best2…..

    tp, kalo bleh tambah lg gambr2… si kucing2 tue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge