Patung ajaib.

Eh, kau tahu tak aku tengah konpius tahap lipan terbelit kaki sendiri? Mangkuk ayun betullah. Rasa macam aku mangsa keadaan. Modal untuk menjadi juara pertandingan itu. Mulanya, aku bukan salah seorang peserta. Penonton tak berbayar pun. Kenapa libatkan aku?

Aku cool bila pertandingan tarik tali berlangsung. Terima apa sahaja berita daripada mereka. Tapi, aku jadi hantu yang sakit tersangkut dekat pokok masa nak main lompat-lompat bila tak pasal-pasal aku dituduh menyampaikan berita. Aku tak buat pun macam itu. Aku masih tahu mana gurauan, mana yang serius even mereka kata aku budak-budak lagi. Cheh. Im 25 years old woo. Serius, aku kecewa tahap bumi terbelah 8 waktu itu. Huh.

Sudahlah aku menahan sakit super akibat injection bangang hari itu dan waktu kronik itu jugaklah masing-masing buat aku macam patung permainan. Namun, mereka agak berhati mulia bila tidak push aku malam itu. Terima kasih banyak! sengihnampakgigi

Kan aku cakap, aku bukan malaikat. Bila ada yang mencabar dan menuduh sedikit, aku sudah melenting. Aku buat silap sekali malam itu. Cuma niatnya, untuk membaiki keadaan. Tapi, manusia kan? Dah fitrah masing-masing mahu yang terbaik. Jadi, aku gave up. Terserah saja pada Tuhan. Tertidur akibat menahan sakit sampai paginya.

Betul kata orang poyo*kikikiki. Pengalaman mengajar kita. Pagi esoknya. Aku bangun dan jalani hidup dengan menjadi seorang yang tak berperasaan langsung. Sms masuk, aku balas dengan bersahaja. Aku tak mahu judge mereka sewenang-wenangnya. Mungkin aku ada tertinggal info atau apa sahaja. Jadi, berdiam diri sampai sekarang adalah yang terbaik.

Malas lah nak sambung. hehehe. Serius, aku mengantuk now! haiya

Photobucket

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge