Katak diliwat dan aku tepuk tangan

“please grow up”




Aku bosan dah dengan term cikai ni. Rasa macam katak yang tengah diliwat mati-matian dengan bapak saudara sendiri. Sial. Aku taip entry ni, tapi aku sendiri yang gelak bayang katak kena liwat! Bangang aku ni. :))

Someone cakap aku kena grow up. Aku macam paksa air mata aku turun bila kena kutuk. Entah, mungkin sebab air mata aku pun tengah beromen sesama sendiri agaknya semalam. So, tak ada masa nak layan signal hormon dari otak aku yang konon-konon nak sentimental. Gila, aku hangin sebab tak boleh nak buat adegan menangis macam selalu Wan Maimunah buat dalam drama Cerekarama. Meh, geram untuk aku.

Sebelum tidur, aku usha badan aku. Ok, sesiapa yang nak melucahkan diri dan rasa perlu tambahkan kredit dosa di bahu kiri..aku izinkan kau berimaginasi! wakakaka. Dan sebenarnya *aku suka nak mampos lagu Yuna ni! sampai terbawa masuk ke sini.ngehehe aku cuba selidik diri sendiri.

“tak cukup grow ke ni???”, monolog dalam paling bangang tapi aku suka juga.

NotaJumaatDanEsokCutiKan~Capek. Mari persetankan semua. Enjoy your life! hahahaha

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

7 responses to “Katak diliwat dan aku tepuk tangan

  1. [®uff℮M0™]

    ilex2…
    esk cuti…
    hehehe

  2. lizz

    [®uff℮M0™]~Amin….jgn aku kene keje udah! hangin 1 kaki aku woo.muahaha

  3. [®uff℮M0™]

    hahaha…
    aku pun nak cabut cepat2…
    tepat jam 5 aku mau pulang
    hehehehe

  4. RainMe LeoBellicose

    Nak bayangkan katak tu… kena amik masa jgak Lizz. Rumit jugak nak bayangkan posisi yang best time katak kena liwat tu. Aku bayangkan katak pisang, tapi katak minyak lagi bagus, nampak boroi sikit. Lokasi kat mana yang best, maybe kat tepi longkang dalam keadaan hujan. bunyi masa tu pulak … Eh camner bunyi katak tengah syok aa Lizz.. aku rasa ko pakar dlm bab ni..

  5. lizz

    [®uff℮M0™]~yg tu aku dah teror!hahaha

    RainMe~maaf yek. aku cuti berfikiran lucah kalo Jumaat ni.aku kan hipokrit.muahaha

  6. aduka

    ingatkan katak diliwat oleh kucin di atas.. haha

  7. lizz

    aduka~ceh!kuceng tu hiasan semata2. kucen’ tu tak comei tp mengganas tu aku sker.muahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge