dan sesungguhnya

Sesungguhnya, aku rasa konpiden result aku tak best untuk subjek KM nanti. muahaha! Soalan budak-budak sangat lah Prof. I tak rasa nak jawab dengan elok tadi. Wakakaka!! *Aku sakit hati bila ada soalan gambar dan kena buat story telling! Macam budak tadika tahap pertama rasanya. *Sesungguhnya, soalan ini aku jawab macam tahi ayam 3 warna.

Tak apalah Prof. Saya ni manusia yang selalu bertawakal *shit, masih menjadi baik????How come??. Terpulanglah Prof nak bagi markah berapa. Tak kesah langsung. Tak kesah Prof….Sila bagi saya markah tinggi tau Prof!!!!!!!!!! *Emo lagi.hehehe.

Ok, sekarang masa untuk sampaikan berita gembira. Kamu dengar ya kengkawan. Bos aku, tidak ada di sini selama 1 minggu. Sila bersorak!!hahaha.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

4 responses to “dan sesungguhnya

  1. aduka

    1 week??! jom karoke.. enjoy2.. muahaha..

  2. khaLifah feDi

    yahuuuuuuuuuuuuu..eh slh..yaho.com poyo!!!

  3. lizz

    aduka~aku dah buat kenduri dah tadik!!!muahaha

    kf~jom joget lambak! muahaha

  4. khaLifah feDi

    emm ko reti ker joget lambak!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge