Bebek Ladun, miss u too!!

Bebek ladun aka Salleh. Adik bongsu aku. Satu-satunya adik aku dalam dunia. Bapak punya nakal. Kau akan rasa macam nak bunuh je dia time bergadoh! Disebabkan aku dilahirkan dengan dipenuhi adik-beradik lelaki, jadi cara bergado we all agak kasar. hahaha.

Takat gaduh mulut-mulut cam murai nak berak tapi sembelit tu, tak mainlah. Aku dengan Salleh kalau bergaduh, alat-alat agak ekstrem woo. Raket badminton itu paling baik. Jahat sikit, we all guna penyapu mak aku sampai tanggal bulu merata rumah. Sah-sah lepas penat main lari dalam rumah, mak dera kami sapu sampah! Bongok tau. Cuma, kalau tahap setan sangat…we all akan guna PISAU!!! yep. :))

Ok, itu dulu. Masa kecik-kecik. Aku selau panggil dia anak pungut mak. Tiap-tiap ari aku psiko dia, cakap “Leh, kau anak pungut. Mak amik kau dalam longkang.” :)) wakakakka! Nanti kalau aku dah kahwin, aku akan make sure jarak anak aku tak sampai 6 tahun! Aku dah sedap-sedap jadi bongsu, mak aku sesedap bagi adik lak woo. muahaha.

Zaman dah berubah. Kami dah dewasa. Hari ini. Salleh bagi message dekat aku dan suruh aku baca blog dia *ok, blog dirahsiakan.Gua malas nak pas-pas kirim salam. hahaha!

“Kak, baca blog aku! Aku buat entry special untuk ko.”

————————————————————————————————-

Ini dia. Sila tatap sampai bernanah. Miss u too bebek ladun!

Photobucket

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

7 responses to “Bebek Ladun, miss u too!!

  1. Mimi Shareeza

    biar betul sampai pisau..
    mmg tahap nates 666..haha

  2. be~bored

    sweet giler biler adik lelaki rindu kakak dier.

    kalau abg aku ttiber rindu aku..haaa ader makne lah tuh..dh pokai..nk suh banjer..standrd ah tuh.. 😀

  3. mrberett

    mesti terharu kan bila baca kat blog adik ada tulis macam tu.. 🙂

    salam perkenalan

  4. aida hashim

    wahhh wahh adek kau sweet kakak. wahh wahhh nak adek jugak. kahkah

  5. lizz

    Mimi Shareeza~btoo woo. pegang pisau n kejar2 pusing kat meje mkn. seb baik ade yg xmati. muahaha.

    be~bored~owh, abg ko tu sure cam aku. ckp, rindu bler nk ketuk duit abg2 aku. kahkahkah!. skills woo.hehe

    mrberett~terharu giler smpi nk bunuh diri mase bace tau!hahaha

    aida hashim~aik. bukan ke ko ade adik wei?name je budak kecik, tp ade adik kan?aku slh fact salah naa?muahaha

  6. khaLifah feDi

    ooooooooooo kakak upernya….hee..!!!

  7. lizz

    kf~lor, mmglah.dah tu, ko ingt sape woo?xkan boyfie aku hingusan camni?muahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge