Aku di zaman Jahiliyah. Sadis sekali!

Nothing to write. Aku berada dalam mood malas terlampau macam video pramugura terlampau tu. Erm, cuma aku ada satu penyakit yang unik. Bila aku cakap, nothing to write..maka satu keajaiban akan muncul. Aku akan buat entry panjang sampai kau rasa nak muntah! Kahkahkah.

Aku rasa nikmat giler bila tepon kena barred ni. Sumpah! Ok, memang ada lagi satu nombor untuk aku guna bila emergency. Cuma tak ada yang tahu pun. Ada. 2 atau 3 orang saja pun. Kot. Kadang-kadang hidup macam orang zaman jihiliyah pun seronok juga. Tanpa sebarang gadget ditangan, no sms, no call and no life! hahaha.

Celcom memang tengah bangang gila sekarang. So, akibatnya. Aku jadi malas nak amik tahu hal barred tu. Lantaklah. Tunggulah aku ada duit baru bayar. muahaha! Siapa suruh bangang sangat hari tu. Next time, nak buat sistem canggih-canggih..kaji dulu woo. Tak pasal aku nak bayar benda yang aku tak guna. Shit lah kan. Tak kuaser aku.

Esok, rasanya nikmat sungguh kot. Mata aku tak sakit macam selalu. Telinga pun tak perlu sumbat dengan lagu-lagu merepek cuma takat malas nak dengar suara menyakitkan. Huh! Nikmatnya hidup ini tanpa dia. muahahaha.

Someone texted me and cakap dia busy sangat. So, ya udah. Biarin aja kan? Masing-masing punya kerjaan. Elok jugak! At least tak bosan ngadap muka aja nanti.wakaka! Aku tak faham macammana ada couple yang boleh jumpa and makan tiap-tiap hari. Macam tak ada life lain.

Setahu aku, lelaki tak suka macam ni. Betul ke lelaki? Rasanya lah. Lelaki yang aku kenal rapat semuanya bersetuju. Rata-rata mengatakan, mereka memerlukan masa untuk diri sendiri, family and kawan laki diorang jugak. So, wanita-wanita sekalian…

fahamilah apa mesej aku sebenarnya. WAKAKAKAKA.

Photobucket

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

4 responses to “Aku di zaman Jahiliyah. Sadis sekali!

  1. DilOt

    ko duduk zaman ke brape ni..haha..
    weyh… abes tu ko pki no mane skang ni….234 tekan2 xdpt ke…??

    besok kite enjooyyyyyy!!!!!!!

  2. RainMe LeoBellicose

    maknanya lelaki tu belum sampai umur nak ada Gf

  3. ejdeejasmi

    tol2 setuju gak..hihii..pompuan pon begitu..tapi kalau dh kawin nk tak nk mengadap gak muka je hari2..hihhi..cuma bgi la masa dia kuar lepak2 di mamak bersama kekawan nya tnpa diikuti..hiiii..pompuan tenang mengerjakan kerja umah yg harus diberesi..sangat setuju

  4. lizz

    Dilot~enjoy?kejadah haram je aku dgr wasiat die pg td.muahaah

    RainMe~tak gak, mereka semua ade yg dah terlebey umo lah.wakaka

    ejdeejasmi~yeah, thats wut i mean lah.hehehe! sile jgn jd queen control rite?wahahaha. takat nk lepak kat mamak ngn kwn2, no hal. tp,kalo melencong g clubbing..mmg nk kene cerai ar kan.muahahaha

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge