Abang pendek, kau comel dan aku terpedaya

Nota Knowledge Management aku simpan sudah. Aku rasa tak perlu teruskan bacaan sengal subjek ini lagi. Chapter 1, 2 dan 3 masih aku boleh terima dan sedaya mungkin masukkan dalam kepala otak aku. *Sila jangan percaya, tak masuk langsung sebenarnya!

Sekarang. Mata aku dah beralih ke arah kaca tv LCD. Pemandangan menarik di situ. Ada apa? Oh yeah, abg Ally Iskandar!!!!!!!!! muahahahaha!. Oh, abang pendek. Kau sangat hensem cuma kau pendek. Ops, tak manis. Bukan pendek, tapi rendah. * Kenapa aku macam baik sangat arini? Aku musyhkil!

Aura kau terlalu kuat saat ini Ally Iskandar. Baiklah, aku ke sana sebantar lagi. Beri aku masa 120 saat untuk habiskan entry ini. Ok kan? Alangkah bagus kalau kau lebih tinggi kan Ally. Tapi tak ape. Kita manusia tak semua yang sempurna. Aku kena terima yang itu. * Sial. Whats wrong me? Aku macam baik malam ini. Rimas.

Secara rasminya, aku umumkan…selamat tinggal nota bertaburan! dan selamat datang abang Ally…muahahahahahaha!!! 

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

9 responses to “Abang pendek, kau comel dan aku terpedaya

  1. ¤ KanDa aDuKa ¤

    ye ke encem? lalala~~ x pon! lalala~~

  2. khaLifah feDi

    uiks jgn berskandal ea………

    hahaha………:)

  3. lizz

    aduka~ni kejadah yg ko tibe2 jadi kanda aduka ni wei???muahahaha! adoi, sakit urat tengkuk aku eh.haha! ko dengki tu wei! muahah

  4. ¤ KanDa aDuKa ¤

    hahaha..!!! aku bru je tukar td? amacam? cun lagi comey x nick baru aku? jgn jeleeeeeessssssssssssss..!! muahahahahahaha!!

    reply yg ko komen td: yup.. still sama ngn dashboard lama.. cuma coding upload imej tu laen sikit.. yg laen still sama..

  5. lizz

    kf~oh, i love scandal!hahaha

    aduka~ok, comel dan aku bohong je! wahahaha.

  6. Mimi Shareeza

    hahaha management yg membosankan arr..

  7. lizz

    mimi~yep! setuju 1000x! sangap masuk class tu tau. hahaha

    aduka~wei, majuk ek?comel!muahahaha

  8. Atiekah

    Ally tak encem cangat tapi dia cute..hehehehe btul tak korang?

  9. lizz

    Atiekah~hehehe! yg sesungguhnya macam tulah..tp,saje buat2 macam die sgt2 encem gara2 dah tergode ngn gaye die cakap!!!!kikiki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge