Eh! Aku rajin sekarang

Laparnyer! Makanan ade, tapi saje tahan lapar sebab tak sanggup nak membulatkan badan. wahaha! Lepas tengok Akademi Fantasiut tadi. Macam siut giler berapa kali ntah siaran tergendala. Bangang ke ape wei??? Time Qhaud lak tuh. kasihan dech lho.huhuhu. Mujur tak kene kuar.

Tapi, ape kejadah lah result malam ni. Adeke si Rubisa ngan Zizi plak out. Aku rase ade something wrong ni. Diorang saje wat gempaq. Sure pasni kene masuk balik. wahahaha! Oh, aku tak terime hakikat both of them terkuar.kikikiki. Ye ar, patutnyer si Sidi tu woo. Gua malas nak komen ape-ape ar. Ngahahahaha!!

Aku dalam mood jahat. Sawan gelakkan perangai kengkawan tak abis dari petang tadi. Dari satu ke satu perangai manusie ni naa? Haih. Ade yang cam ayam. Ade yang cam lembu. Aku? Aku pun ade gak cam satu menatang tu. Biarlah rahsie. Kahkahkah. Iyelah, tak bermaksud kalau aku komen perangai orang itu, orang ini…macamlah aku bagus pun!!!! wakakaka. Sah2, aku pun teruk. I admit it woo…ngehehe. At least, aku tak hipokrit pun. Tak kalis pun.

Buat “die”, sudah-sudah lah yer….Letih aku siut.hahaha!!

Ya Allah, aku lapar giler!!!!! Sile maintainkan diri memasing yerk.ngehehehe!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

One response to “Eh! Aku rajin sekarang

  1. khaLifah feDi

    jom lizz mkn hati urg hik3..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge