4 6 8

“Bila perikse lagi?”, Mak dengan tak sopan langsung menambah kebuntuan kepala otak aku yang secara teorinya memang dah mereng fikir hal itu. Chet lah mak! ahahahaha! “Alah, monday start balik”. Dengan 100kali ganda tahap ketidaksopanan mak aku tadi, aku sambung sambil buat muke paling hawau dekat mak “mak tau tak monday tu ari ape????”. Wakakakakakakakaka!!!!

Hasil ketidaksopanan itu, mak dengan kuang asam telah pijak kaki aku. Alah takpe. Gua biasa dah! “Bertuah punyer budak”, mak aku bukan manusie yang hanya membalas dengan perlakuan. Tapi, paling berbisa ayat-ayat yang keluar dari mulut die. Al-maklum orang Melaka. Dapat lak anak orang JB. Dasar anak mulut kuang ajar! hahahaha. Tengoklah mak die sape????

Kalau korang berani, tanyalah mak aku. Satu soalan aje. Tanyakan aje “Mak cik, brown tu kaler ape?”. Maka, mak akan dengan mendabik dada jawab “kuning”. Muahahahahaha! Eh, jangan ketawakan mak aku ok. Dia memang lampi. Tapi, dia ibu terbaik tau! The best thing that i ever had in my life.

Alahai. Aku ada paper 4, 6 and 8 hb next week! Tensi baliklah aku. Tapi tak apelah. Next week tu jauh lagi perjalanan kita nak temuinya. Maka, bersukaria lah kita hari ini dan esok! Hahahahahaha. Dasar tak sedar diri lagi :))

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

2 responses to “4 6 8

  1. khaLifah feDi

    emm lizz lucu arr arr ko dgn ibu ko!!!

    adeh!!! terguling2 gelak aq bce n3 nie..adeh!!!!

    well gud luck 4 u exam ok!!!

  2. lizz

    kf~lucu????muahahahaha. eh, aku bukan gelakkan komen ko tuh. tp,aku lawak dgr word “lucu”.heheh! jrg bebenor aku gune.neway, tq!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge