Quarantine

Wah! Lame gile aku tak update blog ni naa. Ah, nak bek camno..dah aku busy lately ngan assignment super sengal, keje dekat lab yang makin lame makin aku tak sker nak buat dengan kerelaan hati. ahahaha!!! Seriyes, aku tak sker dah nak merajinkan diri.

Wah! Lambatnyer nak abis study dan keluar dari sini!!! Takmo dah dok kat sini. Tak larat nak mengutuk n mengumpat orang tak abis2. Eh, jangan salah faham..aku belum taubat lagi ni. Just aku lah manusie yang mengutuk orang tah hengat tuh.wahaha!!! Dah kau yang siut semacam kan?? * Merujukkepadamerekayangpatutsahaje.

Oh ye, my frenz aka cik Dibot at last dapat dah keje. So, esok last day die kat UTM tuh. Ok, Good luck Dibot!!! Selamat menjadi warga lombong emas Kuala Lipis tu naa. hahaha! Dah kayo, ingatlah kat kami yang selalu di dera emosi di sini ok!!!! Janji tau 😛

Dalam aku busy nak mati, sempat gak aku melayan kerenah best buddy aku arini. Yeah, die memerlukan sedikit pertolongan from me. Beres sudah. Done beb! Lepas Maghrib tadi, aku bosan dan sebelum memulekan adegak mengire duit akaun printing yang paling aku tak sker uat tuh, aku called my fren dulu. Hmm, dalam lawak bodoh yang die selalu kenekan kat aku..tp,lame2 sebenarnyer..banyak mende yg aku belajar from her. Thnx naa *perogol virtual aku.WAKAKAKAKA!!!!

Batuk still same. Sakit bapak ar tekak aku ni. Time datang gatal tekak ni, rase cam nak amik hanger baju mak and jolok2 aje. Tapi,biler di fikirkan balik..taubat tak start lagi ni…tak bley lah mati dulu kan? Oh, tidak! Mak ngan akak dah bising “gi hospital….bla bla..”. Oh, aku memang super degil. Malas lah, Leceh. Next week if tak baik jugak, then baru wa pi naa beb. Peace!wahaha!

ok, got to go now. Esok nak kene bangun awal. Tumpang mangkuk ayun gi kerje *namesamaransahaje

Bye!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

3 responses to “Quarantine

  1. vidadarisakura

    alaaa…
    teman sepergaduhan kini tidak kool..

  2. BudAk hijAu

    vivi di merat2!!hahahahah..

    mangkuk syun..?kim slm eh!!lalala..

  3. eliza

    err kejap..cik lizz ni stadi smbil keja part time macam cik vida jugak ka?

    oooo ok blajar & keja rajin2..
    slmat sembuh..lalala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge