mid-term mania!!

Pedulik ape aku nak emo ke ape. Ape aku kisah hal kau??? Laki aku ke? Bukan kan?

Eh, sape kat sini sifu Java? Boleh buatkan aku punyer exercise yang bapaklah banyak macam assignment untuk 2 weeks tuh? *Babi sungguh

Erm, aku tak boleh nak berpoyalah plak macam semalam. Wah, mid-term PHP esok!!!!!! Jom stress ngan aku meh dan KAU *yang sengal tuh, jangan menyemak nak join k. Kau tak cukup baligh ok. Tepi-tepi :))

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

4 responses to “mid-term mania!!

  1. KhaLifah feDi

    EMM kesian anak ini…meh sini aq tlg tgk …hoh!!! java…adkh sama dgn kete viva?..dulu aq study ms. visual basic pun aq kantoi

    huhuhu…..*sowy aq xreti*

  2. aDuKa イスラム教

    owh lizz bucuk mid term ye.. hrp2 dpt result bijop aka gempak yeee.. pedulikkan ‘peguin2’ nyebok tuh.. hehehe..

  3. lizz

    kf~vb aku leh rase nak peluk lagi, tp if java ni aku rs nak sepak2 ar wei.hahaha!

    aduka~ tlg ajo aku wat font cine tu wei utk tls blog.wahaha!!

  4. KhaLifah feDi

    ala relax ar awinie hari minggu esok2 jak qm wat liz..ok..

    emm sepak2 jgn xsepak k..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge