Layan lah diri kau sendiri sebab aku muak dah

Padan muke. Saya tak mau layan awak dah. Kalau saya ade coklat, saya tak share dengan awak tau.Kalau awak ejek-ejek saya,saya bagitau abang saya tau (Dulu kecik2, mak aku garang superb. Menangis keluar air kaler kuning pun mak aku akan menangkan anak orang jugak. Terukkan mak aku? Ops, Nerake menunggu.Tarik balik. Bukan, mak aku baik sangat cume garang siiiiiiikkkkkkiit aje. Wahahaha!!!!)

Oh, tolong jangan rase mual sebab aku nulis dengan pakai ganti nama “saya”. Bapak ar geli aku kat sini. Rase nak geletek bawah lutut aje. Harap maklum, penggunaa ganti nama “saya” yang super formal itu cuma sekadar satu cara mengingatkan dialog semase aku kecik-kecik dulu dan dialog itu aku gune dan aku berani cabut bulu hidung ar wei, korang pun ade gak gune dialog ni kan????? Baik mengaku!!!! kan kan kan? Please ngaku. WAHAHAHAHA!!!!

Dialog seperti di atas akan digunakan semase aku kalah main galah panjang, atau mungkin aku bila aku jadi antara orang pertame yang dijumpai mase main sembunyi ibu. Aku malu dan cume dengan care tu aku akan cube kaber malu. kakakakaka!!!! Dengan harapan, selepas itu, kawan-kawan lain setop ejek-ejek aku yang kalah maut!!!! ngehehehe!! :))

Itu dulu. Now, zaman dah berubah. Umur aku tetap same. hehehe!!! Itu dialog zaman kanak-kanak. Time aku rajin nak wat dialog tuh. Tapi, sekarang…aku malas woo. Sape buat taik kat aku, sile kutip dan j**** lah sendiri ye. Gua malas dah wei!!! Sekian, peace!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

One response to “Layan lah diri kau sendiri sebab aku muak dah

  1. vidadarisakura

    aku maw cakap ngn adik aku camtu la..

    ko buat taik..ko cuci sendri..

    lalllaala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge