Kerja bodoh petang khamis

Bapak lah aku penat. Rase macam nak tercabut kaki aku ni hah. Prof **** sile lah jangan buat kejam macam ni lagi yek. Sesuke ati je tau nak dera we all jalan tawaf satu UTM ni just nak cari info pasal UTM. Hello, Naib Cancelor pun tak sengal tau nak suruh wat macam ni maa. Dasar ngok ngek ek 😛

Mujur jugaklah aku dah baik batuk. If tak, memang cari nahas lah nak suruh aku round UTM ngan batuk-batuk pastu sah-sah lah sakit dada. Nasib baik woo. Tapi, kau ka Prof **** memang lah tak baik tau. Panas terik tadi kau tahu??????? Dah lah aku ni super golap. Now, kulit muke aku dah cam mask rider. Kejam woo!!!!!

Rasenyer,malam ni aku tak online lame kot naa. Aku penat siut!!!!! Ade sape-sape nak picitkan kaki aku ke? Upah diberi bergantung kadar kekerapan aku terlelap kerane syok dipicit bukan dikire ikut sistem hours macam biase tau. wahahahaha!!! Sudah, aku dah start ar nak melalut. hehehe! Gua chow dulu ok.

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

3 responses to “Kerja bodoh petang khamis

  1. eliza

    guna la produk garnier utk kembalikan kecerahan kulit anda…
    haha

  2. lizz

    capullet360~awat gelak??hahahahaa!! jahat tau:P

    eliza~tak, aku dah gune tapak kasut jer. wahahaha!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge