Alangkah syiok ek kalau ade antare kamu yg bley urut badan ak n0w.wahaha!Rase nak pengsan sangat arini.Oh,aku tipu aje.Tak brape letih pn sbnrnye.Saje,cari publisiti murahan.Eh,kau pesal nk boo boo kat aku lak wo?Sile pandang bawah kaki,ini blog aku maa.Ah,malas nk sambung ayat,aku tulis ni pun sebab takm0 perogol bersire ejek2 aku and ckp ak lame xupdate blog.Jadi,inilah hasilnye.Asal boleh.Asal ak hepi,kau ape tau erti kemalasan melampau tu ape.hahaha.Hanya insan terpilih saje menilai.kikiki.Ah,dah ar.gua chow

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

7 responses to “

  1. vidadarisakura

    mari aku stongkol ko..
    lama kita nda bestongkol kan!!!

    mari2!!!!
    hee

  2. fidofilia

    urutkn bdn??

    WOW!!

  3. fidofilia

    cicak

    ak ada teka teki

    jwb ar kalo ko terer

    1) Banyak-banyak bas, bas apa yang pandai

    2) Apa perbezaan lampu stadium ngan lampu bilik

    3) Apa binatang, badan kecik macam semut tapi mata besar “bulb” mentol

    4) Ahmad bin Abu, kambing bin apa?

  4. dakgilachoc a.k.a nani

    virus malas mmg sedang menyerang sbb aku pun malassssssssssss nak update, boleh? =P

  5. lizz

    vida~stongkol sambil mkn ikan tongkol naa?hahah!!

    fidofilia~aku akan jwp lg 2 ari ni?hahaha!!!
    *sape2,ade nk tolong ke???sile2..

    try gak lah jwp:
    – bas yg pandai -bas yg ade tulisan BIRG aka hadipoyo!!!!

    – lampu bilik syiok bler malap2, stadium tak perlu.haha!

    – cicak kobeng!
    – ahmad bin abu, kambing binGAI..
    bley kaa?

    dakgilachoc a.k.a nani~virus tu, aku jangkit dr ko kot sebelum ni ek?hahaha

  6. eliza

    aku fhm kemalasan melampau ko tu..sbb aku pun pemalas jgk..hhehehe

  7. Pingback: antare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge