Kau tak penat ek KF??

Ish, KF sker sangat tau main tag2. Tapi, kan aku cakap..selagi tag yang orang bagi kat aku tuh..blum pernah aku uat,so kire oklah. Boleh jugaklah aku melayan.hahaha!!

Ok, ini syarat tag KF! Susah tau nak godeh pic2 ni. Kan laptop aku baru format arituh.huhuhu.

1- sertakan 3 keping gamba anda yg seksi
2-seksi tidak bermakna perlu dedah sane sini
3-caption kenapa plak pic tu seksi
4-berikan seberapa byk org yg seksi yg ingin ditagged
5-selamat berseksi – seksian


Pic ni seksi pade bahagian tudung aku! See, tudung aku tak bergosok jugak atas sebab2 tertentu. Sama macam Eida yang berdiri ditengah-tengah itu. Tapi, tudung aku dengar kate. Tak renyuk seribu pun!!!! wahahaha!!

Ok, kalau pic ini plak…nampak tak, even aku tak seseksi cicak anggun dan tudung aku tak gosok pun, tapi die masih sayangkan aku!!! Die cakap, aku seksi jugak dan die nak jugak peluk aku!! WAKAKAKA!!!

Hah, kalau yang ini…pic paling cipan aku pernah ade. Ade ke patut amik pic aku daripade belakang! Dasar nak tunjuk badan aku yang super debab dan saje buat2 citer kat orang, pic ni aku giler seksi!!! *geram2

Seperti biase, aku malas nak tag orang. sekian!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

6 responses to “Kau tak penat ek KF??

  1. KhaLifah feDi

    hehehe fuiyoh..(terngangae aq lizz)
    cun ciut..heheh xderlah aq gurau naa..(pic.no.2 n3 hehehe)

    aq bg 9.99/10 wokeh.hehe=) ade bantahan..tut!!! x diterima sekian ..

  2. desbliss

    wah…menarik la pic ko neyh

    aku suker pic pertama…ada tarikan graviti pada mata aku okek..wakakaka

  3. lizz

    kf~alah, ade bantahan pun aku pdulik ape.wakakaka!

    desbliss~ape daye tarikan graviti tuh?ade gak kene mkn ngn aku ni kang.hahahhaha

  4. Ilya Syafeena

    adams tu kat mane ye?

  5. lizz

    Ilya Syafeena~kat Plymouth, uk.nape?

  6. jejak

    pic ni memang seksi.
    pic pertama n orang kiri sekali.
    cube tegok baju. maaf sekadar bertanya,bangga ke bertudung tapi tayang bentuk dada?
    sory kalau ni soalan panas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge