Hari pertama 2009 dan aku celup panadol nikmat. Best siut laloq!

Aku laloq. Eh, aku tak amik dadah siut. Kepale aku sakit. So, aku rembatlah panadol. Mungkin jugak aku demam barangkali. Tapi, aku kan teror tahap impak maksima bab-bab cover demam. Hahahaha! Mungkin aje. Sebab, sekarang ni…badan aku non stop keluar peluh. Kau janganlah buat-buat tak tahu dan macam terkejut katak plak naa. Itu kan biasa bila kite memandai bedal panadol. Sah-sah keluar peluh woo. uhuhuhu. Aku demam. Jangkit Izzati???? Takkan lah plak. WAHAHAHA!!

Eh, aku super tak ade mood langsung malam ini. Sampaikan aku off saje handphone aku. Kedua-duanya. Hello, aku tak kaye tau. Cuman aku kan memang suker berlagak. Biasa…Tapi, kau pun jangan lah jadi samdol siut. Tak ade maknenyer aku nak berlagak. Setakat telefon bimbit (giler aku berubah jadi budak skem arini.MUAHAHA!!) nokia butterfly ngan Samsung D500. Ape barang kan wei? Sian kat aku. Miskin tahap hina ngan telefon ni. Wakakaa!!!! Maintain Cicak maintain. Ahaks!! Biar telefon bimbit kokak, hidup kau pastikan nampak hebat. KAHKAHKAH!

Hilang sudah kate-kate makian. Aku letih. Seronok pulak tau aku rase bile malam gemilang ni aku berjaya off handphone. Tak larat sudah aku nak bersenti. Satu kenikmatan duniawi gamaknya!!! Kau cubalah wei. Otak kau akan kosong level bintang lapan setengah tanpa handphone. Seronok!!! Nanti aku nak try esok-esok lagi. Yehaa yehaa yehaa angre angre.

Jom Serious 2 minit.

Mak aku selalu wat iklan setiap kali bersama aku kat dapur. Mungkin mak akan lebih tenang bila dapat psiko-psiko kan aku agaknye. Betul dowh!

Mak tetap mak. Kau sembunyilah muke tempe kau macam mana sekalipun. Mak akan tau gak. Gilerlah mak!!!! Hebat btul. Ngehehehe.

She asked me, whats happen.

Eh, mak aku cakap malay ye. gilerlah kan kalau mak aku reti speaking. WAHAHAHA!! sah-sah abang aku buat kenduri kalau mak jadi ala-ala omputih. kahkahkah!! Mak aku tuh, berpeluh aku ngajo tetap hasilnye begini:

Me: Mak, lion ape?
Mom: gajah. (serious konpiden!!)
me: bukan mak…lion tu singa.
Mom: Oh..singa rupenye.
Me: Elephant tu gajah mak.
Mom: yang tu mak tau. Lion je tak tahu (berlagak plak tuh!!)
Me: Teror mak. Hmm..kalau yellow ape mak?
Mom: tu mak tau…coklat lah.

WAKAKAKAKA!!!! haih. mak..mak.. takpelah. Sambung balik. Lepas mak tanya aku. Aku blur. Bukan ape, rasenyer memang macam ade tak kene dengan aku hari ini. Lebih spesifik, petang ini. Cuman, aku tak sure ape sehinggalah mak tnya soklah tuh.hahaha!! Maybe yes, ade something. Tak usah ditanye naa. Menyebok. wahahaha!

Wow, seriyes. aku laloq now. Tido lah dulu ek 😛

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

16 responses to “Hari pertama 2009 dan aku celup panadol nikmat. Best siut laloq!

  1. vidadarisakura

    aku suka mak ko..
    tapi kalu ko ada abg atau adik laki2 aku lagi suka..hehe

  2. a.k.u.p.e.n.t.o.i

    asal ko tak blasah 12biji terus…baru pentoi…

  3. lizz

    vidadarisakura~abg2 aku sudah tak terune lagi.masih mau kaa?wakaka!!

    akupentoi~tu bukan pentoi, tu mau masuk dalam lubang cpt tuh.hahah!!

  4. aida hashim

    bhahahaha kakak, adik kau teruna lg. kan2?? ngahahah gatai thp cicak mengawan. ngahahaha

  5. lizz

    aida hashim~adik aku?tak sure lah plak budak..terune ke x ek die tuh.wakaka!! adik aku playboy dowh.turun menurun tuh.kahkahkah!!

  6. aida hashim

    eh aku suka playboi dun worryyyy. ngee

  7. vidadarisakura

    oo..
    ada adik rupanya..
    hai kakak..
    ai single..
    adik kakak playboy dan saya playgirl..
    match wut…haha

  8. lizz

    aida hashim~sebab kau pleygel gak ke budak??wahaha! takper,aku tak kesah. malah,aku proud!!kahkahkah

    vidadarisakura~dan2 panggil aku kakak!!!bapak ar.dasar playgel yg bercite-cite beso.kahkahkah!!!

  9. aida hashim

    kakak, aku tak pernah panggel kau kakak untuk intention laen dulu lah. sekarang “kakak” itu lebih kepada maksud “aku nak jadi adik iparmu” ngahahahahah

  10. vidadarisakura

    hai kakak!

    saya ingin mempromote diri..
    saya comel
    sedikit gemuk
    tapi single..
    sudi jadi kakak ipar saya?
    kirimkan nama ai kepada adik u okeh?
    tenkiu!!!
    sayang kakak..
    hahahab

  11. lizz

    aida hashim~terserlah ke hipokritan di sini nampaknyer. muahaha!! aku plak puji2 ko selalu sbb nak cup cakes free!!!hahahahahaha

    vidadarisakura~adik aku nyer taste bapak punye poyo, die ckp..die mau yg selim2 saje.yg badan ala2 kakak die, die reject dah.muahahaha

  12. vidadarisakura

    hoh!!
    sampai ati aadikmu bekata sedemikian..
    ko suh dia tunggu..
    kalau aku kurus aku x pandang pn adik ko nanti…kakakakaa

    ingat…sedangkan mek pantai timur kelate bole kurus..apalagi ai…kakakaka

  13. lizz

    vidadarisakura~wakakaka!! siut ar ko wei. main name mek pantai timur tuh.haha! tp,mmg siut. giler kurus die dlm cite ezora tuh. tp,now dah naik balik ar wei skit.

    cancel. aku nk cr mentor lain.ko gunelah mek tuh.wakaka

  14. vidadarisakura

    abis tu?
    sepa la yg jadi mentor aku?
    ko?
    hoh?
    haha

  15. lizz

    vidadarisakura~hmm..btul lah tu. saje. malas nk ckp tadi.tp,bg aku mase 5thn utk kurus bley?wakaka

  16. Cool site i’m waiting for more updates
    Best Regards
    Betathome.pl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge