Cara best kalau malas nk bebel.hehehe






Dedicated to my frenz, miza aka cicak anggun yg sepet macam aku.


Woit!ko sure dah melepak kat hotel 5 star kat sabah naa…
takper, aku tak jeles sebab banyak lagik mase aku nk bagi kau sakit jiwe tahap terjun perigi bute pasni. Kau kan akan stay kat sane. Selamat bermain dengan perahu untuk ke sekolah dan terima emel sebulan sekali.wakaka!!!!

Cepatlah balik…dan tolong skodeng cikgu ensem for me ok.muahaha!!!
Wah, really miss u woo.
Take care!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

6 responses to “Cara best kalau malas nk bebel.hehehe

  1. aida hashim

    kakak! aku nak jugak pegi sbh ikot kwn kau *comment yang takde motif dan obviousnye untuk mencari publisiti shj nghahaha

  2. lizz

    aida hashim~kejadah tau ko ni budak kecik! dasar playgel murahan.kat blog aku pun ko nak wat publisiti naa.takleh jadi ni (sambil lipat lengan baju miskin aku.hahaha!)

  3. vidadarisakura

    oo..kutuk sabah ya cik kak…

  4. lizz

    vidadarisakura~aku? eh, aku ke? bukan lah. salah org kot. wakakaka!!

  5. vidadarisakura

    ooo..naseb baik..hee
    aku hampir maw memanaskan enjin maw membalas panjang2..kekeke

    (aku pun bodo2 pecaya bukan ko yg kutuk)heee

  6. lizz

    vidadarisakura~thats y aku syg ko gak.wakakkaka!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge