APO?Aku bace APO?

Hah,btol ar tu.Memang pun.Kalau kau dah lame kenal aku,sure kau tak heran awat aku tibe2 aje nak bace majalah yg tak brape nk berlawak sgt ni.Tp,dah kau kat sini tak kenal aku kan?Takpe.Aku pasrah sebab aku pun takmo gak dikenali.Wahaha! 
Ok,memang aku sedang marah dengan someone.Marah aje,tak benci at all.Ape kes nak benci2 kat orang kan?Buat dose aje.Ops!Terjadi ustazah jap.Wakakaka! 


Dah style aku macam ni.Kalau aku hanginkan orang atau rase macam nak pijak2 orang,aku akan find out something yg bley buat ak gelak sakan sambil guling2 dan cucuk2 usus.Itu lagi berfaedah dan bermoral rasenye daripade ak tak tentu hale wat muke tempe dan wat muke takde mood nk mampos mcm baru lepas kene cerai kn?Busuk punye oranglah kalau ade habit macam tau.Muntah darah tau kawan2 kau tengok muke kau wo. 


Oleh sebab itu,marilah kau ikut jejak langkah aku ni na.Jom berAPO?Wah!Aku nak makan orang ni.Wakakaka

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

8 responses to “APO?Aku bace APO?

  1. KhaLifah feDi

    kui2..oh ye ke r lizz..dh berapo wet ko abis utk incik APO tue?is ok naa aq tak brp suke lah bace apo tue sbb nie..”Aku Pukul Orang”..hehe kui2..ti tak psl2 aq nak pukulorg aje lps menatap mjlh apo tue hehhe..

    psst:-aq hanye merapu dr merapo..kui2..

  2. lizz

    kf~ish, nampak sgt kau sedang merapu wei.hahaha! syiok woo. lawak maa

  3. KhaLifah feDi

    emm merapu? oklah tuye lizz dr merampok ..kui2..

    psst:kat apo ade pantun tak? lau ade bg taw aq ti aq sebat satu naa..:)

  4. eliza

    penghibur hati ku di saat duka lara..huhu

  5. lizz

    kf~ pantun?ntah, tak jmpe lagi lah plak.haha!

    eliza~ko lah kawan aku dunie dan dunie.wahahah!!

  6. KhaLifah feDi

    liz..ko tgh wat apo?

  7. lizz

    kf~aku ngah berkaraoke sorang2 dalam bilik! syiok!

  8. KhaLifah feDi

    aq tgk memekak tempik dgn blog aq naa..”situasi”..kui2..ko leh tgk kat blog aq naa..skunk kui2..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge