Apa yang tak kene hari ini?

Kau pernah rase macam yang aku rase? Kau sedang marah dengan sesuatu hal. Jadi, kau cuba hiburkan hati kau dengan menjejaki semua kawan-kawan kau dengan harapan dapat lupekan apa yang patut kau lupekan lah kan tapi, kau hampa! Alah, takkan itu pun tak tahu!!!! Damn! Aku sedang dalam mood yang super tidak baik. Sorry, kalau pas ni kau ade call @ sms aku naa. Sebab, aku macam dalam keadaan jahat sekarang. Aku takmo jawab call daripade sesape. Rase, macam semua kejam. Wah wah wah! Aku sedang berdialog Samarinda ni. wahahahaha!!!

Sengal Sengal Sengal!!!!

Oh, ade hiburan lain bukan? Karaoke aja!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

6 responses to “Apa yang tak kene hari ini?

  1. KhaLifah feDi

    apo?..aq pun samalah lizz..serba-serbi tak kna aje.adoyai..ni naseb baek ko rajin hapdated blog ko nie so aq lehlah berbz2 kat blog ko nie kui2..

  2. lizz

    kf~wahahaha! see, ade gak lah gunenyer aku ni pade ko naa?kahkahkah! bagus2.* kembang kuncup skrg!!

  3. KhaLifah feDi

    hehehe..=)……..
    eh ko nie xder assigmnet ker lizz..aq tgk bdk2 laen bz dgn assigmnet taw..nie yg aq naek heran nie..

  4. vidadarisakura

    mari aku hiburkan ko sambil begelek2 ala2 sinchan..
    haha

  5. lizz

    kf~lerk,xkan aku wat assignment nk repot kat ko woo. wahahaha!ah, tp mmg mlambak, blum ade ati nak uat aje.kahkahkah!

    vida~sinchan?wah!fav katun aku! hahaha

  6. KhaLifah feDi

    hehehe a’ahlah wei sowy aa..aq mmg cm nie terlebey sudaa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge