Sibuk yang disengajekan dengan alasan nampak macam rajin

Eh aku busy. Busy pahamkan subjek yang aku nak register. Bangang sungguh lah. UTM ni kadang-kadang sengal tahap cipan gak. Buatlah sistem sonang sikit aku nak paham woo. Dodol. Bos aku sure ingatkan aku rajin.

“Bos, aku tipu-tipulah. Aku buat kerje aku je ni. tak buat keje bos pun.takmo marah naa. aku blum register subjek woo. Camner ni bos? Jangan marah ek. Nanti blanjer cokolet ek.”

Kahkahkah!


Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

9 responses to “Sibuk yang disengajekan dengan alasan nampak macam rajin

  1. ab geldofg

    sorry tknak kacau org bz..takut

  2. lizz

    ab geldofg~yang oi, kalau yek pun nak jadik baik ngan aku..tgklah jam kul bape siut. dah lepas waktu keje woo. wakakaka!! lawak ar ko ni.ngehehe

  3. ab geldofg

    le jm aku rsak rupanya..patut pun lizz marah aku…sorry2

  4. aida hashim

    kakak. aku tak phm keje kau. adakah kau student utm atau lecturer. rumit sungguh untuk memahaminya. ngahahah

  5. lizz

    abgeldofg~jam ko wat dr kad bod kah beb?wakaka! jarum ketas tu terpeleot ek?kikiki.

    aida hashim~aku agak dah soklan ni kuar nyer.wahahaha!aku student utm,tp b4 ni jadi research assistant lecturer which is bos aku yg aku kutuk sker2 mak bapak aku tuh.muahaha! so,aku dah terbiase plak berlagak mcm org berkerje pdhl aku student lagik.muahaha!! saje2 publisiti murahan cam fasha sandal tuh.

  6. ab geldofg

    aku tk mampu 🙁

  7. aida hashim

    bhahaha. kau ni kakak! wahhh Uninersiti Tendang Menendang tu? kau tahu kakak! aku dulu kat teknik amek Civil Eng. UTm slh sat tempat angan2 untuk aku merempat tapi subject eng aku pun dpt D. memang gudbye lah UTM ahahah.

  8. lizz

    aida hashim~pewlik! nape dapat D tak leh masuk UTM? D kan DARJAH TERTINGGI beb.mushykil aku ni. wakakkaa!!!!

  9. aida hashim

    kau memang mangkhayuns lah kak. ngahahah. Tu lah. Aku pun hairan 7 tu. banyak siot. eleh. diowg dengki lah tu tak boleh dpt 7 mcm aku. kan2?? *sedapkan ati*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge