Curik tulang amalan mulia

Bos aku tak ade now. Tak tahu pi mane. Tu tak pentinglah. Terpenting sangat buat mase ini ialah bersuke ria tanpa batasan. muahaha!! Kalau kau join aku usha budak sebelah aku ni, die pun sedang mencurik tulang ngan slumber ketam nye. Orang itu tak lain dan tak bukan adalah… Cik Dilot. kahkahkah!

Aku nak jawab tag si Bibot sebenarnyer tadi. Tapi, tengok-tengok. Lah, kene letak pic sendiri lak plak. Laptop aku ni dah ar baru format Cik Bibot sayang woo. Tak ade pic woo. How ek? wakaka!! Nanti aku amik pic dulu naa. Later.

Huwaa, esok kene keje luar lagik. Tak sker. Tapi, aku tetap jalankan tanggungjawab berhipokrit macam selalu ngan jayanya esok.KOT. Tak janji kali ini. hahaha!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

6 responses to “Curik tulang amalan mulia

  1. dakgilachoc a.k.a nani

    mari mari mariiiiii…kita berpesta buih di opis…sambil makan strawberry celup cokelat…=P

  2. lizz

    dakgilachoc~pesta buih aku hampir tamat masenyer ni dah.huwa!! bos aku nak sampai dah satg:( oh,sedey.wakaka!

  3. *SiRibenMerah

    ahahaha..
    slamber je ko kutuk dilot..
    wakakakakkaa..
    lizard, i missshhh u =P~

  4. lizz

    siribenmerah~tu bukan kutuk lah.tu mesre2 aje.tp,kan aku dah share ngn semue tuh.jgn lah jeles gak.wakaka

    *miss u 2 3 4!!!

  5. desbliss

    Perghh..

    ilang akal pe ko neh?? ada ke ptt curik tulang tu amalan mulia..

    Curik tulang adalah amalan yg perlu dilakukan berjemaah okek..

    kui3…Eh, ko xwindu aku ke lizz??

    sobsob…

  6. lizz

    desbliss~aku mmg niat mule2 nak ajak semue berjemaah, tapi ustaz hadi cakap..dah cukup saf.nak buat cane kan? hahaha!

    rindu giler. tapi, kau cakap smlm kau tak rindu kat aku..so,aku pasrah lah.(fitnah sekali lagi.tabung dose bertambah.hahaha!!)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge