anna pakse aku jawab tag, kalau tidak die gigit aku

Cik Anna telah merajinkan diri mengetag aku plak kali ni. Apsal lah budak ni rajin sangat ye?muahahaha!!!

1. What is the relationship of you and him/her?
kawan blogger aku. Aku sker tengok kaler font kat blog die. Colourful woo.hehehe!

2. Your 5 impressions towars him/her.
Hmm, not really know her. I guess…die sangat sweet kalahkan gule melake, cun,sker melaram(aku bace entry die.haha!),awek ayu bukan macam aku(WAKAKA!) and baik hati. Kan anna kan? 😉

3. The most memorable things he/she had done for you.
Tak lain dan tak bukan, boleh trime me as kawan blogger die gak macam yang lain. oh, time kaceh!

4. The most memorable things he/she have said to you?
Oh, malangnye..tidak ade yang diperkatekan olehnye 🙁 kahkahkah!

5. If he/she become your lover, you will..
trime aje. hikhikhik

6. If he/she become your enemy, you will..
ape kejadah kite nak jadi musuh ek? sewel woo

7. If he/she become your lover, he/she has to improve on..
tak perlu. aku akan cakap kat die.. just be ur self anna. wakakaka!!

8. If he/she become your enemy, the reason is..
die cakap aku tak mandi. penipu die cz die jauh dari aku. muahaha!!

9. The most desirable thing to do on him/her is?
belum lagi. nanti2 naa. kami baru kenal 2 ari kot. kan anna kan?

10. The overall impression of him/her is..
cute!

11. How do you think the people around you will feel about you?
hmm..i dunt care about it. wutever.

12. The character of yourself is?
sempoi dan pemalas.ahaks!!

13. In contrary, the character you hate of yourself is?
none ok.

14. The most ideal person that you wanna be is?
Tak yah. jadik aku sendiri adelah yang terbest sekali even kadang2 aku jadik manusie tak reti syukur. wakaka!

15. For the people who care about and likes you, say something about them.
oh, tq very much dear. sayanglah lagi. hahaha

16. 10 people to tag?
-aku baik arini, luse aku nak main tag2 lain lak anna. hehehe

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge