Aduka oh Aduka. Kamu comel

Aduka ni sker tau wat keje perdajalkan aku woo. Kene tagged lagi!!! Dol Said btul.

Rules: Once you’ve been tagged, you are supposed to write a note with 16 random things, facts, habits, or goals about you.. (Oh slumber badak,aku nak jawab in malay.wakaka!)

1) Aku takut cicak. Harap maklum. Geli. Lembik.

2) Anak tunggal pompuan dalam adik beradik. Maybe sebab tu gak kot, aku kasar cam laki sket.Bukan sket.Banyak.

3) Dulu aku minat nak mati ngan ct nurhaliza. Tp,now..aku geli lak bile mikior ape kejadah aku minat nak mati ngan die dulu2 na? Dasar budak2.muahaha!

4) Love my parents so much. Berani kutuk parents aku, siap ko. aku rogol kau.

5) Sayang nak mati ngan binatang. Aku nampak kau sepak menatang, aku sepak kau balik tau.

6) Pernah maki hamun kolej matrikulasi melaka dulu sebab awat kau sungguh kampung sekali. Tapi, at the end…aku jatuh cinta ngan kampung style 😛

7) Sker nyanyi even sore aku super buruk. Aku pernah kene tegur ngan my dad
“liza, boleh tolong?”
“ape die abah?”
“tolong senyap boleh?”
Siut dan aku hampir seminggu jugak tak bukak mulut dan menyanyi :))

8) Tak sker kawan ngan pompuan control ayu. Dok jauh2 dari aku. Geli aku.

9) Tak reti bersila. Kaki aku lebih sket dari pendek. So, aku prefer duduk katak. Tiru abang sulung aku. Adik aku, tiru kebolehan aku tu plak.haha!

10) Punya teman baik. Shes nice person.

11) Gua fobia with bola. Jangan kau berani campak bola kat aku. Aku sumpah kau tau.

12) Pantang nampak cover novel yang cantik. Mati aku akan beli gak even duit aku nyawa2 kerbau sebenonyer. muahaha! Nak buat camner dowh, minat maa..

13) Aku sayang kat Hadi. Tapi, Hadi cakap die tak sayang kat aku pun. Kesian bukan? Oh, majulah fitnah untuk negara. hehehe!

14) Gua manusie yang tak banyak cekadak. Im simple person. Seriously.

15) Im not tomboy. Cuman kasar sedikit aja sich 😛

16) Aku nak handphone baru!!!!!

** Tak mo aku tag manusie lain. Aku baik. Aduka yang jahat. Suke dengki hari minggu aku ngan pakse aku jawab tag.hampeh!!! hahaha

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

3 responses to “Aduka oh Aduka. Kamu comel

  1. fidofilia

    ak syg ko jugak cicak

    muah muah

    hehe

  2. aDuKa

    muahahaha..! gelak jahaaatt..! jahat ke akuh? yaa.. jahat sekali.. sekali aje.. =P

  3. lizz

    fidofilia~ngehehehe! aku tau. aku tau! lalala, (sambil lompat2 atas tilam).muahaha!

    aduka~kau mmg jahat. tapi,aku sayang kau jugak:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge