Soklan tipikal yang bangang

Aku bukan anti gadis, wanita, pompuan @ seangkatannye. Tapi, teman-teman aku selalu giler ask aku camni “ko memang sukekan that guy ke?” bila nampak aku jalan berdue ngan laki. Hek eleh, giler tipikal nyer otak zaman skrg. Bodoh!!

Memang aku tau, tak semue orang care berfikir akan same ngan aku. Tapi, kalo sesekali ask aku, aku tak kesah babe. Tapi, kalo everytime nampak aku kuar ngan laki berdue, makan berdue, duduk bersebelahan…mereke2 yang berotak tipikal ini menanyekan soklan yg pade aku soklan bangang….wei, aku bosan dowh nk jawap soklan bangang ko tuh.seriyes!!!!

Jadik, ade baiknyer aku utarekan akan sebab musabab nyer di sini. So, sape yang agak2 nak ask aku soklan bangan tak bermoral tu, sile2 lah selak balik entry ni yerk.

Baik, ini antare sebab musabab pertame. Aku ni, lahir2 aje..manusie pertame aku tgk sah2 lah dokter yg sambut aku kan.hehe.then, parents aku woo. After that, abang2 aku maa….dah name abg, sah2 lah lelaki ngok. Zaman kanak2 aku cam ala2 kelakian gak TETAPI aku bukan tomboy.Aku selalu giler join budak2 laki kat area umah aku dulu main tangkap ikan kat parit, panjat pokok rambutan secare haram. Ya, sumpah!! kami uat secare haram…asal musim buah aje, siap mak Enon Juling(sebab mate die juling 🙂 ) standby penyapu kontot. Niat die nak baling aje penyapu tu kalo nampak we all panjat pokok rambutan die…Pernah gak aku terkene si penyapu kontot tu. Cuti 2 ari, tapi pastu we all panjat lagi…rambutan die best bapak punye ar .pergh!!!

Aku pernah kene marah ngan abg aku yang no 3. Die cakap, aku pompuan….kene main ngan pondok2 ngan pompuan. if tak, pi tolong mak aku masak.Ah, mampos tak layan.Kesan marah aku kat abg aku tuh, aku maki2 die hati.Semue orang tak tau.Tapi, malangnye Tuhan tau dan aku dapat balasan yang pade aku tak setimpal tapi apekan daye, aku terime gak calarannye sampai saat ni…Pas aku kene marah ngn abg aku tuh, aku mogok dan trus ketuk pintu umah jiran sebelah umah aku. Fazli name die. Tue setahun jagung dari aku. Aku ajak main “sembunyi ibu” ngan geng2 die.Dah penat, aku ajak lak die panjat pokok kelape yang tinggi kat blkg umah aku.Mak aku tak tau 😛 Dapat aje buah, we all rebut2 nak belah kelape ni..nak air die.haus nak mampos. Malang tak berbau, Inilah akibatnye…..

Salah si parang tumpul.stupid!!!!

Aku teruskan ngan sebab musabab kedue lak. Mase kecik2, aku benci giler ngan anak2 jiran umah aku. yang pompuan lah. Asal main sembunyi ibu kalah,jerit “Mak!!! diorang main tipu!!!”. Bile ajak main tali getah, kalah aje cakap tak aci kaki aku panjang. senang lompat.Pastu 1 week tak mo tegur aku. itukan bangang kan????? Ajak main “teng teng”, lompat cam anak ketam. terhegeh-hege dowh!!! giler aku nyampah!!! susah main ngan pompuan yang control ayu semacam ni..adoi!!

Kesan nyampah terlampau dari kecik, uat aku truskan tradisi tuh sampai zaman sekolah. Time aku sekolah, aku akan sentiasa ade masalah ngan budak2 pompuan. Aku cukup benci ngan pompuan bile cikgu aku announce kan markah math aku..ye, memang!! aku teror math. Tapi, dulu bukan skrg ye.Harap maklum. Bile cikgu aku sebut aje markah aku yang selalu sangat A tu, budak2 pompuan kelas aku termasuk kawan baik aku time skool akan wat sesi umpatan teramat dasyat!!!! cam setan dowh. Ape maksudnyer? pompuan kuat jeles woo….adoi!!! seriyes boring. (Aku pun same tp tak kronik.wakaka!!!)

Mase di skool, aku dipakse tanpe penuh rela oleh cikgu aku. Aku dipakse duduk ngan sorang student psiko.name die Zariana..giler budak tuh!!! (owh, aku akan cite lain kali..). Aku tak sker die dan aku pulak dilahirkan ngan rase anti-hipokrit terlampau. Aku tak sanggup nak berlakon baik dan bersopan santun sebelah die. Aku pedulik ape, aku tinggalkan die. Aku akan duduk disebelah budak laki.Tak kesah sape2 cz meja tersebut kosong.aku akan panggil sape2 aje..hahaha!!! Aku cume akan beralih disebelah budak psiko time subjek BM saje cz guru kelasku akan marah kat aku nanti dan aku sayangkan die. Jadik,aku berhipokrit sementare….i dunt care 😛

Saat2 akhir aku kat skool, aku dituduh tahap tenuk oleh ustazah aku sendirik..ni cam siut. Ye, aku mmg baik ngan sorg budak pompuan kelas aku.kami rapat. Aku baik ngan die cz aku sian die tak der kawan and susah nak mampos nak carik kawan.seriyes pemalu!!! Jadik, aku temankan die kemane2 aje. Tapi, ustazah aku cam cibai. soal aku camni “awak ngan ****** ade ape2??” shit kan??? bodoh. ye, aku maki ustazah aku sampai sekarang!!!! benci benci benci. Sejak tu, aku jadik alergik nak close ngan pompuan yang control ayu. tak boleh!!!

Tapi, la ni. bestfren aku pompuan ar. Kan aku cakap, aku bukan anti- pompuan cume bukan semue pompuan aku leh tahan kawan lame2 woo…leceh!!! tapi, alhamdulilah ngan bestie aku ni..wa ok jer. bereh!!

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

7 responses to “Soklan tipikal yang bangang

  1. CiK Tuan Tanah

    hahaaa..
    ye..ye…
    aku memg setuju..
    actually aku dr kecik dlu memg suke rapat dgn budak lelaki…
    coz aku tak main permainan pompuan..
    lagipun geng2 pmpn ni smua control2..
    tp aku ade gak besfren pmpn zmn sek ren dlu..
    tp masuk je sek agama, aku kurg berkwn dgn lelaki…
    dan…
    masa asrama sek agama tu la buatkan aku benci dgn kawan2 pompuan aku..
    diorg memg sesgt hipokrit..
    benci!
    aku benci manusia control ayu..
    hipokrit.. depan lain.. kat sek lain.. kat asrama lain..
    nyampah aku..
    bab2 yg ustazah ko tuduh tu pun aku pernah gak kena…
    bodoh betul manusia2 tu..
    tp alhamdulillah..
    ade jugak kawan2 aku yg slamba gile n tak mcm jenis2 wanita yg ko sebut tu…

  2. lizz

    yep!!! seriyes, aku benci manusie hipokrit woo. aku lg sker mulut laser laki dr mulut gurl yg konon2 jage ati depan kite tp blkg kite..ya allah, kalah ,mulut mak lampir!!!! muahaha!!

  3. cik santai

    hehe…
    rupenye kite 2 ni insan istimewa..
    wakakaaa..
    btul tu..
    klu bab2 talam dua muke,
    memg terer manusia2 tu..
    kite yg hati suci mulus tulus murni ni, ade je diorg tak puas ati..
    kite tak study pun die nak dengki2..
    sukati die la nak study 24 jam,
    n sukati aku la tanak study…
    n sukati aku la xm n pmr aku lagi best dr diorg.. ada hati lak nak dengki2.. wakakaa..
    kesimpulannya, jangan la tertipu dgn wanita2 hipokrit…
    sila hindarkan diri dari wanita2 yg suke jg tepi kain org, pendengki, penyebok, kaki bodek dan sebginya…

  4. BuDakHutaN

    ades…aku mau sukung saper neh…hehehe…
    err..aku sukung si Rachel bleh..hehhe…lex ko Lizz

  5. lizz

    santaiselalu~ hipokrit? aku mmg baik, tp ngan manusie type camni..ah, bolayan!!! pompuan ke laki. bubbye!!! kawan2 gurl yg kwn ngn aku now, rasenyer x hipokrit.laser depan2 trus.sape xtahan…nasib ar..wakaka!!!

    budakhutan~wei, Rachel tu anak didik aku tuh.aku yg ngajo die panjat pokok.muahaha!!!

  6. Ieja

    Asal aku pon penah kene camtu gak ehh? Besfren ngn member pompan kene tuduh len mcm. moskel tol haku nehhh..hahahaha

  7. lizz

    ieja~ tuduhan tak xder motif tu..abaikan aje.nyampah aku.hahaha!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge