Ahad yang hampeh tapi cool sebab aku pi karaoke

Pernah tak dalam idup korang rase nak pijak2 aje ape yang ade depan mate? Kalau handpone, rase nak pijak kemudian campak bagi kat anjing-anjing yang berkeliaran makan. Kalau manusie lak depan mate, rase nak pijak kemudian campak kat laut Lido pun ok. Hah, camtulah aku rase pagi tadi. Ape tak nyer, aku tersangat hangin dengan seorang manusie dalam rumah aku ni. (Lantak orang tu terbace). Bukan ape pun, aku cukup pantang kalau orang melampiaskan (pergh! aku dah ikut style Hadi. Ikut bahasa kamus DBP) rasa marah ngan menghentak-hentak [email protected] meje, membaling-balingkan mangkuk plastik, menghentak-hentak pinggan cam pinggan tu die yang punya. Hello, tu pinggan umah aku woo!!! Maaf, aku ngah emosi sket ni yer 🙂

Tahap emosional aku makin bertambah ngan kesengalan manusie2 lain. Bayangkan aku sent sms pade lebih kurang 6orang pagi tadi, tapi yang balas cuma 2, itupun agak lambat respon. Tapi, tak ape. Mereka2 yang tidak balas sms aku tuh, maaf kerana anda telah disumpah seranah oleh aku. hahahaha!!! Aku perlukan hiburan waktu itu dan kamu tak respon ape2??? Bongok! Hari minggu aku makin jadik hampeh bila jam kat dinding umah aku tu masuk jam 11am. Giler dowh! Aku nak mati kutu dibuatnyer. Boring nak mampos. Aku dah rase nak meroyan.wakakaka!!!! Mujur my mom called me, so dapatlah aku melepaskan geram aku kat mak…lalalala.

Oh ya, meroyan aku tak sampai petang sangatlah cz around 3pm..Intan texted me and tny plan ape? so, we all ape lagi. trus ajak kuar. Tapi, hajat kat ati ni nak tengok wayang tapi cite tak best. so, trus pi Mcd and makan tak hengat dunie!!! hahaha. Lapo dowh. After that, sesudah perut aku kenyang, we all pi Danga Bay n pi karaoke!!!!! yeah.we all hulur dalam rm20 thats mean, 2o lagu lah kan!!!! syok gler even aku sore aku tak best langsung cam intan.Lantak ar!!!! Janji aku lupe problem aku.

*Im still thinking…Hmmm

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge