I need some rest


Gosh! This week aku panggil minggu Carca Marba. Betul!! trust me please even aku menipu skalipun.. please please!! :)) I hate all. I hate you, i hate you and you!!!! you?who ya?? ntah, i dunt know….muahahahaa!!! Oh, please paham my situation now ya…gwe hampir jadik tak waras kembali….ngahahaha!! Hey, cepatlah raye!!! aku nak kuar dari Malaysia now!!! Im am going to Brunei next week tapi kalo nak now bley tak!! Please God….besok raye bley ek 😛 kuikuikui!!!


Yes, i need some rest rite now…kite semue kene perbetulkan keadaan kalo makin lame makin jadik hampeh woo…adoi!!! i feel lost and useless now and mende paling best now ni naa….i dunt really noe to do.wakakaakkaa!!!! Kalau aku tau ape aku nak uat naa, sah2 sekarang ni aku masuk pi jumpe cik Toi and mandi woo…coz its 6:50 am babe =))



So,better aku berangkat and mandi yer now ek 😀
Ok ok….lets go!!! /wahaha

Artikel Berkaitan

  • No Related Posts

3 responses to “I need some rest

  1. cik santai

    singgah la KK klu dah smpi kat Brunei tu…
    ko ni nak malu2 lak dgn aku…
    haha…

  2. suraya

    cicak nnt ak nk bnd best2 dr brunei,,bnd best2 tau,,xbest tamau

  3. lizz

    cik santai~ KK tu ape??kure-kure ke??kikiki….alah, jauh maa.tp,akan ku pastikan aku ke KK 1 ari nnnti!!!

    suraya pelesu~ wei!! sejak bler ko jadik suraya woo!!! nway, aku xder bajet utk ko ngok…nak ke aku b**???made in brunei woo…kahkahkah!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge